Yarın hangi üniversiteler tatil! 11 Ocak Kar tatili olan üniversiteler

Yurt genelinde kar yağışı var ve İstanbul'da kar tatili bir gün daha uzatıldı. Yurt genelinde hangi üniversitelerde kar tatili var! 11 Ocak Kar tatili olan üniversiteler..İlk kar tatili haberi Konya Selçuk Üniversitesi'nden geldi.

Yarın hangi üniversiteler tatil!  11 Ocak Kar tatili olan üniversiteler

Yurdun batısında kar yağışıyla devam kar tatilleri sürüyor. Kar tatillerinden üniversitelerde nasibini alıyor. 11 Ocak Kar tatili olan üniversiteleri sizin için araştırdık. İlk kar tatili haberi Konya Selçuk Üniversitesi'nden geldi. 


Konya Selçuk Üniversitesi, yarın üniversite genelinde eğitime 1 gün ara verdiğini açıkladı. 

 

İzmir'deki üniversitelere baktığımızda yarın İzmir'de okullar tatil ama Ege Üniversitesi,Dokuz Eylül Üniversitesi,Yaşar Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde henüz alınmış bir kar tatili kararı yok. 

 

İstanbul'daki üniversiteleri de takip etmeye devam ediyoruz. Tatil olan üniversiteleri sizde yorum şeklinde yazarak okuyucularımızla paylaşabilirsiniz..


Yeditepe Üniversitesi: 11 Ocak 2017 Çarşamba günü yapılması planlanan bütünleme sınavlarında tarih ve saat değişikliği olmamıştır. Size bildirilmiş olan saatte sınav yerlerinizde olmanızı rica eder , sınavlarınızda başarılar dileriz.


İzmir Teknik Üniversitesi:  İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşullarının devam etmesi ve bu durumun şehir içi ulaşımı güçleştirmesi nedeniyle 9 Ocak 2017 Pazartesi günü 15.30'dan sonraki Final Sınavları 16 Ocak Pazartesi günü 15.30 sonrasına ertelenmiştir. 9 Ocak 2017 Pazartesi 15.30 öncesi sınavlara katılamayan öğrencilere şart aranmaksızın mazeret hakkı tanınmıştır.10 Ocak 2017 Salı günü yapılacak lisans, lisansüstü, Araştırma Görevlisi sınavları vb. tüm sınavlar, sınav programı aynı kalmak üzere 17 Ocak 2017 Salı gününe ertelenmiştir.