Ağrısız Yöntemlerle Diş Tedavileri Artık Mümkün!

İzmir diş hekimi arayışında olan hastalarımıza yönelik alanında uzman olarak çalışmakta olan diş hekimlerimiz ile güvenilir hizmetler vermeye devam etmekteyiz. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili olarak hemen her türlü işlemin yapılabildiği kliniğimizden randevu alarak siz de uzmanlarımızla görüşme sağlayabilirsiniz.

Ağrısız Yöntemlerle Diş Tedavileri Artık Mümkün!

İzmir diş hekimi arayışında olan hastalarımıza yönelik alanında uzman olarak çalışmakta olan diş hekimlerimiz ile güvenilir hizmetler vermeye devam etmekteyiz. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili olarak hemen her türlü işlemin yapılabildiği kliniğimizden randevu alarak siz de uzmanlarımızla görüşme sağlayabilirsiniz.


Diş tedavileri ile ilgili korku yaşayan ve bu nedenle diş hekimine başvurmak istemeyen hastalarımız için ise ağrısız olarak yapılabilecek alternatif yöntemleri sunarak, diş tedavilerinin kolay bir biçimde tamamlanmasına yardımcı olmaktayız.


İzmir İmplant

İzmir’de İmplant diş tedavisine başlamak isteyenler için kliniğimiz bünyesinde alternatif İmplant tedavisi yöntemleri sunulmaktadır. İzmir İmplanttedavileri içerisinde farklı yöntemler ile yapılmakta olan tedavilerin hemen hepsi, kliniğimizdeki diş hekimi uzmanları tarafından yürütülmektedir.


İmplant tedavileri içerisinde ağız içerisindeki kayıp diş sayısına göre değişkenlik göstermekte olan tedavi süreleri bulunmaktadır. Fakat tek bir diş için yapılacak olan tedavi oldukça kısa süre içerisinde tamamlanabilmektedir.


İmplant tedavilerinde çok fazla ağrı ve acı olduğu gibi yanlış bir bilgi olmasına rağmen, kliniğimiz bünyesinde yapılan ön görüşmelerde acısız bir biçimde İmplant tedavisinin nasıl yapıldığına yönelik, hastalarımıza bilgilendirme yapılmaktadır.


Lamine Diş İzmir

Lamine diş yaptırmak, halk arasında porselen diş olarak bilinen tedavilerdir. Özellikle gülüş estetiği yaptıranların ya da parlak dişleri tercih edenlerin başvurdukları bu yöntem, her diş yapısına göre farklı sürelerde tamamlanmaktadır.


Lamine diş İzmir tercihleri içerisinde yöntem farklılıklarına bağlı olarak diş hekimi yönlendirmeleri yapılabilmektedir. Ağız içerisinde farklı diş problemlerinin olması durumunda öncelikli olarak ağız ve diş sağlığının sürdürülmesine yönelik tedavilerin yapılıp sonrasında lamine tedavilerinin yapılması önerilmektedir.


Diş hekimleri tarafından yapılan ön muayeneler sonucunda diş yapısının lamine uygulaması için uygun olup olmadığı görüşüldükten sonra işlemler kısa süre içerisinde tamamlanmakta ve hastalarımız kısa sürede normal yaşamlarına geri dönebilmektedirler.


İmplant Diş İzmir

İmplant diş İzmir tedavileri içerisinde lazerli ya da klasik yöntem gibi farklı İmplant tedavi uygulamaları bulunmaktadır. Lazerli olarak yapılmakta olan işlem daha estetik bir görüntü sunması nedeniyle son yıllarda en çok tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır.


Lazer İmplant tedavisi daha yüksek maliyetli olması nedeniyle bazı hastalarımız tarafından klasik yöntem İmplant tedavileri de tercih edilebilmektedir. Her iki yöntemin de avantajları ve dezavantajları konusunda hastalarımıza detaylı bilgilendirmeler yapılmaktadır.


İzmir Zirkonyum Kaplama

Diş kayıpları durumunda tercih edilen alternatif yöntemlerden bir diğeri de zirkonyum kaplama işlemidir. Zirkonyum materyali dişe doğal bir görüntü vermesinin yanı sıra kalıcı özelliği de bulunması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir.


İzmir zirkonyum kaplamatedavisine başvuran hastalarımızın ise diş hekimlerimiz ile görüşerek kolay bir şekilde istedikleri görüntüye kavuşmaları mümkün olmaktadır.


İzmir Lamine Diş

İzmir lamine diş tedavileri, porselen diş yaptırmak isteyen hastalarımızın başvurdukları yöntemlerden birisidir. Genellikle doğal görüntüleri tercih eden hastalarımıza yönelik bu tedaviler uygulanabilmektedir.


Lamine diş tedavileri aynı zamanda porselen olarak yapılan kaplama işlemleri olarak bilinmektedir. Bir ya da birden fazla diş kaybının olması halinde diş köküne köprü uygulayarak yapılan bir tedavi yöntemidir.



İmplant Fiyatları

Diş tedavileri oldukça masraflı tedaviler olması nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilememektedir. Fakat kliniğimizde yapılmakta olan uygulamalar, alternatif ücret seçenekleri içermeleri nedeniyle hemen her bütçeye uygun olmaktadır.

Tedavilerin yapılma sürecine bağlı olarak İmplant fiyatlarıdeğişkenlik göstermektedir. Bu fiyatlar üzerinden diş hekimleri bilgilendirme yapmakta ve hastalarımızın tedavi öncesinde fiyatlara dair bilgileri bulunmaktadır.

Türkiye Diş İmplant

Türkiye’de oldukça farklı yöntemler kullanılarak İmplant tedavileri yapılabilmektedir. Bu yöntemlerden birisi klasik yöntem olmakla birlikte gelişen teknolojik imkanlar sayesinde yeni lazer kesim tedaviler de yapılabilmektedir.

Türkiye diş İmplanttedavilerinde kullanılmakta olan lazer yöntemi sayesinde herhangi bir dikiş işlemine gerek kalmadan acısız bir biçimde İmplant tedavisi tamamlanabilmektedir. Fakat bu tedavi, klasik yönteme göre daha yüksek maliyetli olarak yapılmaktadır.

Zirkonyum Diş İzmir

Diş kaplama uygulamaları içerisinde en çok tercih edilmekte olan Zirkonyum, diş minesine benzer bir renkte olması nedeniyle doğal görünüm isteyen hastalarımızın beklentilerini karşılayabilmektedir.

Bu tedaviler içerisinde Zirkonyum diş İzmirolarak pek çok tedavi yöntemi uygulanabilmektedir. Bu yöntemler içerisindeki alternatiflerin hemen hepsi kliniğimiz bünyesinde hizmet vermekte olan diş hekimleri tarafından da uygulanabilmektedir.