Abiye Ayakkabı Modelleri

Kadınların en değer verdiği giyim tarzlarından biri de düğünlerde giydikleri abiye elbiselerdir. Elbiselerin altlarına seçtikleri abiye ayakkabı modelleri ile bütünleşmiş bir güzelliğe sahip olurlar.

Abiye Ayakkabı Modelleri

Uzun abiye, mini abiye ya da diz altı modellerin altına uygun olan ayakkabılardan seçerek kombin yapabilirsiniz. Abiyeniz ile aynı renkte seçtiğiniz ayakkabı modelleri ile daha şık görüntüye kavuşabilirsiniz. Açık ya da kapalı modellerde yapılan ayakkabılardan topuk yüksekliğini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Dolgu, sivri ya da çivi topuk modellerinden kendi tarzınıza uygun olan modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Simli ya da düz modellerde ayakkabılara sahip olabilirsiniz. Stiletto, tek bant, ya da kalın topuk ayakkabılar arasından kıyafetinize uygun modeli alabilirsiniz.

Abiye Stiletto Ayakkabı Modeli

Günümüzde abiye elbiselerin altına en fazla tercih edilen abiye ayakkabı modelleri arasından stiletto modeli ilgi görüyor. Ayakta şık durması nedeniyle her yaşta bayan tarafından giyiliyor. Hem abiyelerin hem de normal elbiselerin altına kombinlenebilen bu ayakkabı modelinden yana seçimlerinizi yapabilirsiniz. Deri, süet, kadife ya da rugan modelli stilettolardan abiyenize uygun modeli seçebilirsiniz. Çok ağır bir abiye modeli seçtiyseniz altına süet bir topuklu seçebilirsiniz. Kısa boyda ve sade bir model tercih ettiğinizde rugan ayakkabılar ile dikkati üzerinizde toplayabilirsiniz. Her renkte üretilen ayakkabı modellerinden kendi tarzınıza uygun olanları alarak farklı elbiselerle de kombin yapabilirsiniz. 

Abiye Ayakkabı Seçerken Bunlara Dikkat Edin

Özel günlerinizde ya da düğünlerde giyeceğiniz abiye elbiselerin altına tercih edeceğiniz abiye ayakkabı modellerini seçmeden önce detaylı araştırmalar yapmalısınız. Topuklu ayakkabı diyip geçmemelisiniz. Spor ayakkabılar kadar önem taşıyan topluklu ayakkabıların rahat olmasına dikkat etmelisiniz. Ayağınızda rahat olmayan ayakkabıyı görüntüsü için almamalısınız. Zamanla ayağınıza zarar verebilir. Ayak numaranıza tam uyacak ayakkabılar almalısınız. Stilettoların uçları sıkı olduğundan bir numara büyük alabilirsiniz. Alacağınız ayakkabıların kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Uzun süre giyebileceğiniz ayakkabılar seçmelisiniz. Ucuz diyerek çakma topuklular aldığınız takdirde giydiğiniz süre boyunca ayağınıza zarar verecektir. Bu nedenle abiye altına seçtiğiniz ayakkabıları da ayrı bir özenle seçmelisiniz. 

Abiye Ayakkabılarının Fiyatları Nasıldır?

Abiyelerin altına giyilen ayakkabılara kadınlar çok fazla önem verir. Şık ve kaliteli görünmeyi her kadın ister. Özellikle özel günlerde giyilen elbiseleri ayrı bir özenle seçerler. Sizler de giyinmeye önem veriyorsanız seçtiğiniz ayakkabıları da kaliteli seçmelisiniz. Rahat ve giyimi kolay ayakkabı modellerinin fiyatları her bütçeye uygun olarak üretilir. Sezonluk yapılan indirimlerde fiyatlar yarı fiyatına kadar düşebilir. Bu fırsattan yararlanarak iki çift ayakkabıyı daha ucuz fiyatlarda alabilirsiniz. Kendiniz için yapacağınız bu seçimlerde bütçenizi aşmadan kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. İnternet sitelerinden ya da ayakkabı mağazalarından aklınızda olan modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Birbirinden şık abiyelerin altına giyebileceğiniz ayakkabılar için https://www.tergan.com.tr/kadin-abiye-ayakkabi link adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.