Bursaray'da yaşanan şortlu kadın olayının detayları

Bursaray'da ilginç bir olay yaşandı. Bursaray'da yolculuk eden Kimyager bir kız,yanındaki gence küfreden adama çıkışınca "Şortlu kadının başına gelenleri billmiyor musun?" cevabını alınca gidip Cumhuriyet Savcılığı'na şikayetçi oldu. İşte Bursaray'da yaşanan şortlu kadın diyaloğunun detalyarı..

Bursaray'da yaşanan şortlu kadın olayının detayları

Bursa'da 20 Eylül'da yaşanan bir olay bugün günyüzüne çıktı. Bursaray'da yolculuk yapan 24 yaşındaki Kimyager Kız,yanında müzik dinleyeyen bir gence çıkışan 50 yaşındaki adama tepki gösterdi. Yanındaki müzik dinleyen gence küfrettiğini iddia ettiği adama tepki gösteren genç kıza adamın, "Şortlu kadının başına gelenleri biliyorsunuz. Hala konuşuyorsun. Kes sesini." dediğini iddia ederek mahkemeye başvurdu.. 


20 Eylül sabahı yaşanan olayda Yıldırım ilçesine gitmek için metroya bindi ve yolculuk sırasında başında kulaklıkla müzik dinleyen gence 50 yaşındaki bir adamın "Neden bayanı rahatsız ediyorsun?" diye çıkıştığını görünce, "Ben rahatsız olmuyorum. Asıl senin bağırmaların beni rahatsız ediyor." dedi. Adamda genç kıza "Ben sizin hakkınızı savunuyorum. Şortlu kadının başına gelenleri biliyorsunuz. Hala konuşuyorsun. Kes sesini." deyince genç kız adamdan şikayetçi oldu. 


Mahkemeye çıkarılan adamın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı ve hakkında dava açıldığı öğrenildi. Adam ifadesinde suçlamaları redderek, Gencin kızı rahatsız ettiğini ve gençten müziğin sesini kısmasını istediğini söylediğini, gencin müziğin sesini bir daha açması üzereine "Sesini kessene ulan" diyerek gence çıkıştığını, bir kadının da kendisine "Sen ulan diyemezsin böyle bir hakkın yok." demesi üzerine "İstanbul'daki şortlu bayan olayını hatırlıyorsunuz. Olaya çok tepkisiz kaldınız. Oysa ben sizin ve toplumun hakkını savunmaya çalışıyorum" dedim. Kimseye "o....u" demediğini savunan adam 6 ayda 4 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak. 


Adamın önümüzdeki günlerde Bursa'da hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.