Hayat Sigortası ile Geleceğe Yönelik Endişe ve Kaygılarınıza Son Verin!

Cigna Finans'ın avantajlı hayat sigortası seçenekleri sizi ve yakınlarınızı başınıza gelebilecek en büyük olumsuzluklara karşı güvence altına alıyor.

Hayat Sigortası ile Geleceğe Yönelik Endişe ve Kaygılarınıza Son Verin!
Ne zaman ne tür olaylarla karşılaşacağımızı bilmeden yaşadığımız günlük hayat, geleceğe dair kaygı ve endişelerle dolup taşarken; Cigna Finans'ın hayat sigortası seçenekleri tüm bu kaygılarınızı bir anda ortadan kaldıran etkili çözümler sunuyor.


Hayat Sigortası Teminatları Nelerdir?

Hayat sigortası; genel olarak vefat, uzun süreli sakatlık ve riskli hastalıklar durumunda kişinin kendisini, varsa lehtarlarını yoksa yasal varislerini; karşılaşabileceğiniz her türlü riziko karşısında maddi ve manevi güvence altına almak amacıyla yapılıyor. Ancak tercih ettiğiniz hayat sigortası paketine göre sigortalıya sunulan teminatlarda birtakım farklılıklar gözlemlenebiliyor. Bu anlamda Cigna Finans; teminatlarını kendinizin belirleyebileceği hayat sigortası seçenekleri ile dikkat çekiyor. Örneğin, "Benim Seçimim Hayat Sigortası" paketinde vefat, tehlikeli hastalıklar, kaza veya hastalık sonucu gündelik hastane tazminatı, kaza sonucu tedavi masrafları, kaza sonucu gündelik tazminat, kaza sonucu sürekli sakatlık, hastalık sonucu tam ve sürekli sakatlık, kaza sonucu vefat, toplu taşıma araçlarında kaza sonucu vefat gibi çeşitli teminatlar yer alıyor. Sigorta yaptıracak olan kişi bu teminatlardan bir veya birkaçını seçerek kendi hayat sigortası poliçesini kendisi oluşturabiliyor. Bunun haricinde yine Cigna Finans tarafından geliştirilmiş "Kansere İnat Yaşasın Hayat" isimli kanser sigortası paketinde kanser ve vefat teminatı; "Uzun Süreli Hayat Sigortası" paketinde ise vefat ve kaza sonucu sürekli sakatlık teminatı bulunuyor.


Cigna Finans'ın Hayat Sigortası Seçeneklerinin Sağladığı Avantajlar

Cigna Finans'ın hayat sigortası paketlerinde sunduğu hayat sigortası vergi avantajı sizleri bekliyor. Gelir vergisi matrahından düşülen tutarlar yapılan sigorta için ödenen primlere göre değişiklik gösteriyor. Ücretli çalışanlarda bu rakam aylık brüt ücret üzerinden hesaplanırken; serbest çalışanlar için yıllık elde edilen gelir üzerinden hesaplama yapılıyor. Cigna Finans hayat sigortası seçeneklerinin sunduğu bir diğer avantaj ise çağımızın en yaygın ve tehlikeli hastalığı olan kanser hastalığına özel sigorta seçeneğinin bulunması... Kanser için olan hayat sigortası; bu hastalığa yakalanmaktan korkanların geleceğe yönelik maddi kaygılarını sona erdiriyor. Cigna Finans'ın "Kansere İnat Yaşasın Hayat" isimli sigorta paketine sahip olanlar; kansere yakalanma durumunda kendilerinin, vefat durumunda ise yakınlarının geleceğini güvence altına alıyor. Bu sigortayı tercih edenler; cilt kanser hariç diğer tüm kanser türleri için ilk fazından itibaren isterlerse hastalık süresince tedavi masraflarını karşılayabilecekleri, isterlerse diğer giderleri için harcayabilecekleri toplu bir ödeme alma olanağına sahip oluyor. Ayrıca Cigna Finans'ın sağladığı bazı ücretsiz hizmetlerden de yararlanabiliyor. Bu hizmetler arasında 24 saat tıbbi danışma hattı, online sağlıklı beslenme danışmanlığı, ikinci görüş hizmeti ve yurt dışı tedavi organizasyonu yer alıyor.


Hayat Sigortası Yaptırmadan Önce...
Cigna Finans; profesyonel alt yapısı ve köklü geçmişiyle birbirinden iddialı poliçe seçeneklerini sizlere sunuyor. 18-65 yaş aralığında bulunan bireyler hayat sigortası için başvuruda bulunabiliyor. Ancak Cigna Finans'ın avantajlı hayat sigortası paketlerinden yararlanmak için öncelikle internet üzerinden kolaylıkla halledebileceğiniz hayat sigortası sorgulama işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Adınıza tanımlı olan ve geçerliliğini sürdüren herhangi bir hayat sigortası olup olmadığını öğrendikten sonra geriye sadece Cigna Finans'ın poliçe seçeneklerinden dilediğiniz bir tanesini tercih etmek kalıyor.
Sigortacılık dünyasında uzun süredir başarısını kanıtlamış olan Cigna ile bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan QNB Finansbank’ın ortaklaşa kurduğu Cigna Finans; avantajlı poliçe seçenekleriyle en zor zamanlarınızda bile kendinizi güvende hissetmenize olanak sağlıyor. Karşılaşabileceğiniz rizikolar; Cigna Finans sayesinde artık siz ve sevdiklerinizi tehdit eden birer unsur olmaktan çıkıyor. Hemen siz de yaşamınızı garanti altına almak için Cigna Finans'a uğrayın, geleceğe sevdiklerinizle birlikte güvenle bakın.

Detaylı bilgi edinmek için:   sayfasını ziyaret edebilirsiniz.