Kayseri bombacıyla ilgili şok ayrıntı!

Kayseri'de sürdüğü araçla canlı bomba eylemi yapan Kasım Yıldırımçakar'la ilgili bugün Van'dan gelen bir haber şok etti. PKK'nın 2 yıl önce Van'da Yıldırımçakar için taziye çadırı kurdurduğu ve ailesin bile oğullarını öldü bildiği ortaya çıktı.

Kayseri bombacıyla ilgili şok ayrıntı!

Kayseri’de yaşanılan ve 14 komandonun şehit olmasıyla sonuçlanan saldırıyı TAK üstlenmiş ve saldırıyı yapan teröristin Kasım Yıldırımçakar olduğu dün ortaya çıkmıştı. Bugün Kasım Yıldırımçakar’la ilgili gelen bir detay köylülerini şok etti. Çünkü Yıldırımçakar için Özalp’taki Sarıköy’de 2 yıl önce PKK’nın taziye çadırı kurdurduğu, ailesi de dahil tüm köylülerin Kasım Yıldırımçakar’ı ölmüş bildiği ortaya çıktı.


BOMBALI SALDIRI YAPMIŞTI

2 yıl önce öldü denilen Kasım Yıldırımçakar hafta sonu yaptığı eylemle Türkiye’yi yasa boğmuş ve komandoları taşıyan otobüse araçla saldırı yapmış ve 14 komando adayı asker hayatını kaybetmişti.Ailesinden DNA örnekleri alınan Kasım Yıldırımçakar’ın kimliği adli tıptaki inceleme sonrası netleşecek.


AK PARTİLİ İLÇE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan AK Parti’nin ilçe başkanın soyadıda Yıldırımçakar olunca AK Partili İlçe Başkanı bir açıklama yaparak soyadlarını değiştireceklerini basına deklare etti. Kayseri’de kendini patlatan terörist Kasım Yıldırımçakar’la bir akrabalık bağı olmadığına dikkat çeken AK Partili İlçe Başkanı,kendilerinin vatanını milletini seven devletine bağlı fertler olduğunu belirterek Özalp’tan böyle bir ismin çıkmasının kendilerini üzüntüye boğduğunu söyledi.


ABDULLAH SÖMER İÇİNDE ÇADIR KURULMUŞTU

Ankara Kızılay’da da yaşanan ve 46 kişinin hayatını kaybettiği patlamayı gerçekleştiren Abdullah Somer’de Van’lıydı ve o dönemde Sömer için kurulan taziye çadırı skandal olarak değerlendirilmiş ve o taziyeye katılan vekiller ve kişiler hakkında soruşturma başlatılmıştı. Taziyeye katılan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk hakkında soruşturma başlatılmış ve Öztürk daha sonra yurt dışına çıkmıştı.