Reina yeniden açılacak mı? Ali Ünal cevapladı

Yılbaşı kanlı DEAŞ saldırısının merkezi olan Reina Gece Kulübü yeniden açılacak mı? Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabını Reina’nın ortaklarından Ali Ünal cevapladı. Olay gecesi orda olan ve öle taklidi yaparak kurtulan Ali Ünal, Haber Türk Gazetesi’nin sorularını cevaplandırdı.

Reina yeniden açılacak mı? Ali Ünal cevapladı

“O mekanda bir daha müzik çaldıramam” diyen Ali Ünal,kendisininReiana’nın o sahasında bir daha eğlence işi yapmayacağını söyledi. Diğer ortağıMehmet Koçarslan’ın bu konuda ne düşündüğünü tam olarak bilmediğini amakendisinin Reina’nın bulunduğu metrekare de eğlence sektörü adına bir şey yapmayacağınısöyledi.

Devlet büyüklerinden kimsenin kendilerini aramamasından yanasitemli olan Ali Ünal, “Ben o mekanda müşterilerimi ve arkadaşlarımı kaybettim.” Dedi. Eğlence sektöründen çıkmayacağını,çünkü işinin bu olduğunu söyleyen AliÜnal Reina’nın yeri için “Büfede işletebilirim ama Reina’yı o arazide yapmakistemiyorum.” Diyerek Reina’nın bir başka mekanda ismini ve ününü devamettireceğinin sinyalini verdi.


O geceden sonra uyumakta zorlandığını söyleyen Ali Ünal,gece sonrası yaşadığı sorunlarla ilaç kullanmadan başetmeye çalıştığını ve gözünün önüne zaman zaman o gecenin geldiğini söyledi.