Abisinin kaza kurşunu Hüseyin'i öldürdü

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yaşanan acı olayda ava çıkan abi kardeş arka arkaya yürüyordu. Arkada yürüyen 13 yaşındaki Hakan Gündoğdu,abisinin omuzundaki silahın bir ande ateş almasıyla göğsünden yaralandı ve kurtarılamadı. Abisinin kaza kurşunu Hakan'i öldürdü ve aile bu ölümle yıkıldı.

Abisinin kaza kurşunu Hüseyin'i öldürdü
Acı olay ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde meydana geldi. 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Hüseyin Gündoğdu,küçük kardeşiyle birlikte ava çıktı. Av dönüşü eve dönüş yolunda Hüseyin'in omzundaki tüfek bir anda kazara ateş aldı ve ardından gelen Hakan Gündoğdu'yu göğsünden yaraladı. 

Dün 17 sularında meydana gelen kaza 17:00 sularında meydana geldi. Girne Amerikan Üniversitesi'nde öğrenci olan Hüseyin Gündoğdu kardeşi Hakan Gündoğdu'yla birlikte eğlenmek için ava çıktı. Av dönüşü Zincirlikaya mevkiinde Hüseyin'in silahı henüz bilinmeyen bir nedenden ateş alınca olanlar oldu. Saçmalar arkasından gelen kardeşi Hakan'ın göğsüne saplandı. 




Ağır yaralanan Hakan için olay yerine gelen 112 ekipleri yaptığı muayenede Hakan Gündoğdu'nun yaşamını yitirmiş olduğunu ve yapılacak bir şey kalmadığını tespit ettiler. Hakan'ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılırken,abisi Hüseyin'de jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Gündoğdu ailesi bir evlatlarının mezara diğer evlatlarınında hapise girdiği acı haberle yıkıldı.