Aydın'daki Salih Yılmaz'ın cesedinin sırrı çözüldü

Aydın Efeler'de geçtiğimiz günlerde bedeninin yarısı toprağa gömülü bir ceset bulunmuştu. Üstündeki elbiseler ve kolundaki dövmeden Salih Yılmaz isimli kişiye ait olduğu belirlenen cesetle ilgili, Salih Yılmaz'ın öldüğü gece yanında olan 2 arkadaşı gözaltına alındı. Salih Yılmaz'ın nasıl öldüğünü anlatan arkadaşlarının panikle cesedi mezar kazıp gömdükleri ortaya çıktı.

Aydın'daki Salih Yılmaz'ın cesedinin sırrı çözüldü
Aydın Efeler'de meydana gelen esrarengiz olayda dağlık bir alanda köylüler vücudunun yarısı toprağa gömülü bir ceset bulmuş ve jandarmaya haber vermişlerdi. Yapılan araştırmada üstündeki kıyafet ve kolundaki dövmeden hakkında kayıp başvurusu bulunan Salih Yılmaz isimli gence ait olduğu tespit edilen cesetle ilgili olarak,Salih Yılmaz'ın 2 arkadaşı gözaltına alındı. 

Aydın Efeler'de meydana gelen esrarengiz olayın arkasındaki sır perdesi çözüldü. Salih Yılmaz'ın 2 arkadaşıyla birlikte o akşam dağlık alana gittiği ve sentetik uyuşturucu kullandıkları, daha sonra şoka giren Salih Yılmaz'ın vücudunun kasılmasının ardından hareketsiz kalması üzerine arkadaşlarının panikleyerek olay yerinden ayrıldığı, daha sonra geldiklerinde Salih Yılmaz'ı ölü halde bulunca bir mezar kazıp gömmeye çalıştıkları ortaya çıktı. 

20 yaşındaki Salih Yılmaz'ın ölümüyle ilgili sır perdesi böylece çözülmüş oldu. Salih Yılmaz'ın arkadaşları korktukları için bunu kimseye söylemediklerini ifade ettiler. 2 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevkedildi. 

Olayın özeti;  Danişment Mahallesi mevkisindeki dağlık arazide 26 Ocak'ta arkadaşlarıyla gezen kişi, göğsünden aşağısı toprağa gömülü, elleri ve kafası dışarıda ceset olduğunu fark etmiş, cesedin, üzerindeki kıyafetler ve kolundaki dövmeden kasım ayında ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Salih Yılmaz'a olduğu belirlenmişti. Salih Yılmaz'ın 2 arkadaşı tarafından oraya gömüldüğü tespit edildi.