Kayıp Pınar Balcı'nın cesedi bulundu

3 Aralık'tan beri kayıp olan Pınar Balcı'nın cesedinin Adana'da bir konteyner yangınında çıkan kemiklerin arasında olduğu tespit edildi. Konteyner yangınınde 2 kişi ölmüştü. İlk başta hayvana ait sanılan kemikler Pınar Balcı'ya ait çıktı.

Kayıp Pınar Balcı'nın cesedi bulundu

36 yaşındaki Pınar Balcı 3 Aralık'ta evinden çıkmış ve bir daha da geri dönmemişti. Ailesi Balcı için kayıp başvurusunda bulunmuştu ve aranıyordu. 

 

Pınar Balcı'yla ilgili sır perdesi polisin yaptığı titiz inceleme sonrası aralandı. Adana Karaisa'lı da ormanlık yangınında bir konteyner yanmış ve 2 erkeğin cesedi bulunmuştu. İçeriye bırakılan mangaldan çıkan alevlerin konteyneri yandırdığı tespit edilmişti. Çıkan 3. bir canlıya ait kemiklerin bir hayvana ait kemikler olabileceği belirtilmişti. 



 

Adli Tıp Kurumu'na götürülen kemikler titizlikle incelendiğinde bir hayvana ait değil bir kadına ait olduğu tespit edildi ve soruşturma derinleştirildi. Kayıp başvurularına bakılarak Pınar Balcı'nın ailesi çağırılarak DNA örnekleri alındı ve yapılan karşılaştırmada kemiklerin Pınar Balcı'ya ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Pınar Balcı'nın cenazesi yakınlarına teslim edildi ve yakınları tarafından defnedildi.