Van'ın Seyrantepe ve Altıntepe Mahallesi'de 7 günlük elektrik kesintisi

Van'da 2 Mahallede kapsamlı elektrik kesintisine gidiliyor. Seyrantepe ve Altıntepe Mahallesi'nde elektrikler 7 gün boyunca günboyu kesilecek. VEDAŞ yaptığı bir açıklamayla ilin üniversite yolu üzerinde bulunan 2 mahallesindeki elektrik kesintisini duyurdu. Elektrikler 21 Şubat'a kadar gündüzler kesilecek.

Van'ın Seyrantepe ve Altıntepe Mahallesi'de 7 günlük elektrik kesintisi
Van'ın Seyrantepe ve Altıntepe Mahalleleri'nde 7 günlük elektrik kesintisi uygulanacak. Edinilen bilgiye göre yatırım tesislerinin devreye alınması amacıyla yapılacak kesintiler 7 gün boyunca gün boyu sürecek. Bu mahallelerde kalan vatandaşlar ise kış şartlarında elektriklerin gün boyu kesilmesine isyan ederek, "Kombilerimiz elektrikle çalışıyor. Elektrik olmaması demek evlerin ısınamaması demek. Biz karda kışta nasıl gün boyu elektriksiz yapacağız." dediler. 

VEDAŞ ise kesintinin keyfi değil mecburi bir kesinti olduğunu belirtiliyor. 

İşte VEDAŞ'tan elektrik kesintileriyle ilgili yapılan basın açıklaması

“Onarım, Bakım ve Yatırım Tesislerinin Devreye Alınması Çalışmaları sırasında aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.   15-16-17-18-19-20-21.02.2017 tarihlerinde 08:00 – 17:00 saatleri arasında beton direklerde iletken montaj çalışması nedeniyle; Altıntepe Mahallesi ve Alt yolu civarı, Erciş Yolu Şevginler Un Fabrikası civarı ve Seyrantepe Mahallesinde programlı elektrik kesintisi olacaktır.