Canlı yayında gelen itiraf şoke etti

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkmaya devam eden Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.

Canlı yayında gelen itiraf şoke etti

Programında canlı telefon bağlantıları alan Nur Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakan cinsten. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olarak katıldığı programa gelen bir itiraf herkesi şaşkına çevirirken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyanın gündeminde bomba etkisi yarattı. Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Programa gelen itiraflar ve canlı yayında yapılan yorumlar adeta şoke ediyor.

canli-yayinda-gelen-itiraf-soke-etti.jpg

“ACABA NE KADAR GÜZEL”
Nur Viral'e bazı günler uzman isimler eşlik ediyor ve aile ilişkilerini yorum yapıyorlar. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olarak katıldığı son bölüme gelen bir itiraf ise herkesi şaşkına çevirdi. 'Eşim tarafından iki kere aldatıldım' diyen bir kadın tüm aldatılmalarının sonucunda eşi tarafından bir şekilde kandırıldığı ve eşinin kendisini 'benimle alakalı değil' diyerek ikna etmeyi başardığını dile getirdi. Kocasının aramalarını ve konumlarını gördüğünü ifade eden izleyici 'kocamın her sevgilisini aradım' ifadelerini kullandı ve bu konuda uzman isim Serhat Yabancı'dan yardım talep etti. Nur Viral konuğuna eşinin sevgilisi olan kadınları neden aradığını sordu. İzleyici ise; 'Acaba ne kadar güzel? Beni aldatacak neyi var?' diye merak edip aradığını dile getirdi.

canli-yayinda-gelen-itiraf-soke-etti-001.jpg

“ADRİAN LİMA ALDATILMAD MI?”
Serhat Yabancı bu itiraf karşısında kendini tutamadı ve ''asla üçüncü kişi ile muhatap olmamak gerekiyor. Bir insan sizi aldatmak istiyor ise sizin ne kilonuz ne boyunuz hiç önemli değil. Bu dünyada Adriana Lima aldatılmadı mı? Aldatıldı. Bu ülkede ne güzel kadınlar, güzelliğiyle birinci olmuş dereceye girmiş kadınlar aldatılmadı mı? Aldatıldı. O zaman ikinci kadına bakarak kendinizi kıyaslarsınız. Siz kendinizi değersizleştirirsiniz. Eylem yapanındır. Olayı üçüncü kişiden bağımsız yorumlamanız gerekiyor' şeklinde ifadeler kullandı. Serhat Yabancı'nın bu örneği kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Yabancı'ya 'Çok doğru söylemiş', 'Nasıl doğru sözler' şeklinde yorumlar yapıldı.