Devrim Özkan öyle pozlar verdi ki bir bakan bir daha baktı

Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın sonrasında bir ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini yerini korumuştu.

Devrim Özkan öyle pozlar verdi ki bir bakan bir daha baktı

Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını arka arkaya paylaşıp "iş ve seyahat" notunu yazdı. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Devrim Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorum yağmuruna tutuldu. Süper Lig devi Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Devrim Özkan'ın ayrılığı uzun süre magazin gündeminde etkisini korumuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla magazin gündeminde yer alıyor.

devrim-ozkan-oyle-pozlar-verdi-ki-bir-bakan-bir-daha-bakti.jpg

“İŞ VE SEYAHAT”
Galatasaray'ın futbolcusu Torreira ile aşk yaşayan Devrim Özkan'ın ani ayrılığı uzun süre konuşulmaya devam etti. Ünlü oyuncu, şimdi de tatil pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Antalya'ya giden Devrim Özkan, bikinili pozlarını arka arkaya paylaşıp "İş ve seyahat" notunu yazdı. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

devrim-ozkan-oyle-pozlar-verdi-ki-bir-bakan-bir-daha-bakti-001.jpg

DEVRİM ÖZKAN KİMDİR?
Özkan, 2 Eylül 1998 tarihinde Muğla'da dünyaya gelmiştir. Milas-Bodrum'da büyümüştür. Eğitimine de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde başladı ancak okulu bırakarak İstanbul'a taşınmıştır. Ardından ilk işi Rüya dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Daha sonra Vatanım Sensin, Vuslat, Ramo gibi projelerde yer almıştır. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde "Songül Acarerk" karakterine hayat vermiştir.