Gülşen’in yeni klibi olay! Transparan mayosu ağızları açık bıraktı

Türk pop müziğinin sevilen şarkıcılarından biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kombinleriyle sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gülşen’in yeni klibi olay! Transparan mayosu ağızları açık bıraktı

Her açıklaması ve her paylaşımı ayrı ayrı olay olan ünlü şarkıcı bu defa son klibiyle gündemde bomba etkisi yarattı. Transparan bir mayo ile adeta kendinden geçen Gülşen'in o anları sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Dillere pelesenk olan şarkıları, iddialı kostümleri ve açıklamalarıyla gündemde her daim yer alan Gülşen şimdi de son klibiyle adından söz ettirmeyi başardı.

gulsenin-yeni-klibi-olay-transparan-mayosu-agizlari-acik-birakti.jpg

MÜSTEHCEN YORUMLARI YAPILDI
'Bal' adını verdiği single'ını hayranları ile buluşturmak için sayılı günleri kalan Gülşen transparan mayosu ile adeta kendinden geçtiği görüldü. Gülşen'in klibindeki cesur sahneler kısa sürede sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Ünlü ismin iddialı hallerine 'Yapmış yine yapacağını', 'Gülşen farkı', 'Çok müstehcen' şeklinde yorumlar yapıldı.

gulsenin-yeni-klibi-olay-transparan-mayosu-agizlari-acik-birakti-001.jpg

GÜLŞEN HAKKINDA
Gülşen, 24 Mayıs 1976 yılında dünyaya gelmiştir Türk şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Gülşen Bayraktar, 29 Mayıs 1976'da Fatih, İstanbul sınırlarında yer alan Çapa'da Ordulu bir ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisi annesi Nimet Bayraktar ev hanımıydı. Çocukluğunu ve gençliğini Çapa'da geçirmiştir, bir yandan da kendilerine ait fındık bahçeleri için ailesiyle birlikte yılda birkaç kez Ordu'ya gidip gelmiştir Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Türk Müziği Nazariyatı bölümüne başlamıştır.