Kızılcık Şerbeti Umut aldatma sahnesi sonrası ortalık yıkıldı! Hayal kırıklığısın UMUT

Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki bölümünün en çok konuşulanları Umut ve Nursema oluyor. Büyük bir aşkla evlenen ancak bir türlü huzuru bulamayan çiftin sonu hüsran oldu.

Kızılcık Şerbeti Umut aldatma sahnesi sonrası ortalık yıkıldı! Hayal kırıklığısın UMUT

Nursema’nın Umut’ta yaşadığı hayal kırıklığı sosyal medyanın da gündeminde. Büyük bir aşkla evlenen ancak bir türlü huzura eremeyen Nursema ve Umut’un evliliği bitiyor. Umut’un Nursema’yı aldattığı sahne ise Kızılcık Şerbeti izleyicisini küplere bindirdi. Nursema’nın Umut’u yatakta başka bir kadınla gördüğü sahne bölümün en çok konuşulan sahnesi oldu. Nursema’nın yaşadığı hayal kırıklığı ve üzüntü Kızılcık şerbeti izleyicisine de geçti. Sosyal medyada Umut’a tepki yağıyor. Gelen tüm yorumlar ise ‘Hayal kırıklığısın Umut’ şeklinde. İşte detaylar…

UMUT BÜYÜK AŞKI NURSEMA’YI ALDATTI

Aile engeline ve Nursema’nın zorla başka biriyle evlendirilmesine rağmen tüm engelleri aşarak evlenen ancak bir türlü mutlu ve huzurlu olamayan Nursema ve Umut çiftinin evliliğinde sona yaklaşıldı. Nursema’nın boşanma kararı aldığı ancak yine de üzülüp bir kez daha konuşmak istediği Umut’un yatakta başka bir kadınla olduğu sahne hem Nursem’yı hem de Kızılcık Şerbeti izleyicisini yıktı. Nursema, kendi evinde Umut’u bir başka kadınla aynı yatakta görürken o anlarda yaşadığı hayal kırıklığı ve hüzün ekran başındaki izleyiciyi de derinden etkiledi.

kizilcik-serbeti-umut-aldatma-sahnesi-sonrasi-ortalik-yikildi-hayal-kirikligisin-umut.jpg

UMUT’A TEPKİ YAĞIYOR

Umut’un Nursema’yı aldattığı kadınla barda tanıştığı öğrenilirken Umut’la barda tanışıp kendisine içki ısmarlatan kadının gecenin sonunda Umut ve Nursema’nın evinde Umut’la beraber olduğu görülüyor Nursema ise onları kapının aralığından görüyor ve büyük bir hayal kırıklığı ve öfkeyle o anda ne yapacağını şaşırıyor. Umut ve Nursema’nın evliliğinin kurtulması artık zor gibi görünürken bundan sonra Nursema’nın nasıl bir adım atacağı ve Umut’un bu olaydan sonra ne yapacağı merak ediliyor. Önümüzdeki bölümlerde Umut ve Nursema arasında neler yaşanacak, boşanma süreci nasıl olacak hepsi yanıt bulacak.

kizilcik-serbeti-umut-aldatma-sahnesi-sonrasi-ortalik-yikildi-hayal-kirikligisin-umut-001.jpg