Mide ameliyatı olduğu iddia edildi! 11 kiloyu nasıl verdi

İddialı sahne tarzlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü isimlere sert tepki gösteren Demet Akalın şu sıralar eski kıyafetlerine girebilmek için büyük çaba harcıyor.

Mide ameliyatı olduğu iddia edildi! 11 kiloyu nasıl verdi

TV8 ekranlarında Gel Konuşalım programının sunuculuğunu yapan Demet Akalın verdiği kilolarla magazin gündeminde yer aldı. Demet Akalın, bayramda sırf kilo vermek için çalışmadığını dile getirdi. 11 kilo veren Demet Akalın'ın mide ameliyatı olduğu iddia edildi. Şarkıcı kilo vermek için ameliyat olduğunu itiraf etti.

mide-ameliyati-oldugu-iddia-edildi-11-kiloyu-nasil-verdi.jpg

LİPOSUCTİON YAPTIRDIĞINI İTİRAF ETTİ

“Germe ameliyatı değil. Küçük bir operasyon. Bayağı küçük. Bayramda o yüzden çalışmadım. Bayağı 11 küsur kilo gitti yani. Daha çok gidecek" ifadelerini kullanan Demet Akalın "Daha iyi olacağım. Doktoru paylaşamıyorum çünkü dedim hocam paylaşayım. Adam beni ilk önce istemedi. Yanlış bir şey olursa adama çemkiririm diye" şeklinde konuştu. Liposuction yaptırdığını itiraf eden ünlü şarkıcı "Doktorum 6 kilo yağ aldı, diyet de yapıyorum hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek" ifadelerini kullandı.

mide-ameliyati-oldugu-iddia-edildi-11-kiloyu-nasil-verdi-001.jpg

DEMET AKALIN HAKKINDA

Demet Akalın 23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli, Gölcük'te hayata gözlerini açmıştır. İlköğretim ve lise eğitimini Gölcük'te tamamlamıştır. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinden mezun olmuştur. İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurmuştur. O zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düşmüştür.