Sertab Erener'i gören tanıyamıyor

Bir süredir ekranlardan uzak olmayı tercih eden Sertab Erener, seneler önce yayınladığı Mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti.

Sertab Erener'i gören tanıyamıyor

Genç görünmek için estetik operasyon geçiren Sertap Erener'in klipteki halini görenler adeta tanıyamadı. Güçlü sesiyle her daim adından söz ettirmeyi başaran başarılı sanatçı Sertab Erener, seneler önce yayınlamış olduğu Mecbursun şarkısını yeniden seslendirerek bir de klip çekti. 59 yaşındaki Erener'in klipteki değişimi ise görenlerde şaşkınlık yarattı.

sertap-ereneri-goren-taniyamiyor.jpg

“ESTETİKTEN ŞARKIYI BİLE FARKLI SÖYLEMİŞ”

Daha önce yaptığı bir açıklamada Telomer tedavisiyle 100 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini dile getiren Sertap Erener, daha genç görünmek için estetik müdahaleler yaptırdı. Ünlü şarkıcının değişimi ise yeni klibinde oldukça net belli oluyordu. Yüzü ve göz çevresi oldukça gergin görünen Sertap Erener'in son halini görenler Hülya Avşar'a benzetmekten kendini alamadı. Değişimiyle herkesi şaşkına çeviren Erener için "Estetikten şarkıyı bile farklı söylemiş, doktoruna dava aç" şeklinde yorum yapıldı. Ünlü sanatçı Sertap Erener'in 100 yaşına kadar yaşamak için başlattığı iddia edilen telomer tedavisi, kromozomların korunması anlamına gelmektedir.

sertap-ereneri-goren-taniyamiyor-001.jpg

SERTAP ERENER HAKKINDA

4 Aralık 1964 tarihinde Yücel ve Nizamettin Erener çiftinin iki çocuğundan küçüğü olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Serdar adında bir abisi bulunmaktadır. İlk ve orta öğreniminin ardından Işık Lisesi’nde okumuştur ve İstanbul Devlet Konservatuvar’ında eğitimine devam etmiştir. Okulda da herkes tarafından beğenilen bir sopranoydu. Mezun olduktan sonra çeşitli gruplarda vokalistlik yapmaya başlamıştır. Sertab Erener önce Sezen Aksu’nun vokalistliğini yapmıştır. Ardından da yine onun desteğiyle 1992 yılında ilk albümü “Sakin Ol”u piyasaya sürmüştür. Bu albümle, kendini tam olarak göstermese de herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Ardından 1994’de “Lal” ve 1996’da “Sertab Gibi” albümleri ile müzik dinlemeyi seven herkese hitap etmeyi başarmıştır.