Mustafa Sandal yeni bir sektörde ticarete atılıyor

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmek bilmeyen şarkıcı Mustafa Sandal bu defa farklı bir konuyla gündemde yerini aldı.

Mustafa Sandal yeni bir sektörde ticarete atılıyor

Mustafa Sandal, geçtiğimiz yıl oğlu Yaman için Küçük Armutlu’da ayakkabı dükkanı açmıştı. Mustafa Sandal’ın işler yolunda gitmeyince dükkanını kapatmıştı. Ünlü popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yapmayı tercih etti. Dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Mustafa Sandal, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor.

mustafa-sandal-yeni-bir-sektorde-ticarete-atiliyor.jpg

TİCARETTEN VAZGEÇEMİYOR

Çıkardığı şarkılarla hafızalarda yer edinen Mustafa Sandal son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yerini almış durumda. Her açıklaması ayrı ayrı konuşulan Mustafa Sandal geçtiğimiz, sene ticarete atılmıştı. Mustafa Sandal, bir ayakkabı markasının özel ürünlerini satmak için İstanbul Küçük Armutlu’da mağaza açmıştı. Mustafa Sandal’ın büyük oğlu Yaman’a açtığı ayakkabı dükkanında işler maalesef beklendiği gibi gitmedi. Ünlü popçu ayakkabı mağazasını kapattı. tv100'ün bir haberine göre; Sandal, şimdi ise bambaşka bir sektöre giriş yaptı. Ünlü popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yaparak şaşkınlık yarattı.

mustafa-sandal-yeni-bir-sektorde-ticarete-atiliyor.jpeg

MUSTAFA SANDAL HAKKINDA

Mustafa Sandal 11 Ocak 1970, İstanbul’da dünyaya gelmiştir, Türk şarkıcı-şarkı yazardır. 90'lı yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir tanınırlığa ulaşan sanatçı 1994 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı haline gelmiştir. İlk albümünün ardından 1996 yılında Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazanmıştır.