Trafikte ceza yiyince ağladı

Dünyaca ünlü model Gisele Bündchen, aracıyla seyir halindeyken trafik ihlali yapınca polis çevirmesinde durduruldu ve ceza yedi.

Trafikte ceza yiyince ağladı

Polisin verdiği ceza makbuzunu görünce oldukça üzülen model gözyaşlarına boğuldu. Alman model Gisele Bündchen, trafik ihlali yaptığı için polis çevirmesine takıldı. Ceza alan modelin tepkisi polis memurunu da şaşkına çevirdi.

trafikte-ceza-yiyince-agladi.jpg

YÜZÜ KIPKIRMIZI OLDU

TMZ tarafından elde edilen videoda, dünyaca ünlü model, Miami-Dade County'de siyah aracıyla trafikte objektiflere yansıdı. Trafikte kural ihlali yapan ünlü model, kendisini durduran polis memurunun verdiği cezayı görünce gözyaşlarına tutamayarak ağladı. Polis memurunun şaşkına döndüğü bu olayda Bündchen'in yüzünün kıpkırmızı olduğu ve gözyaşlarını silerken kameralar tarafından görüntülendi. Polis memuru, model sakinleşene kadar sabırla bekledi ve kısa süre sonra aracına geri dönüş yaptı.

trafikte-ceza-yiyince-agladi-001.jpg

GİSELE BÜNDCHEN KİMDİR?

Moda sahnesiyle tanıştığı 1990 yılından bu yana, çok sayıda yazılı ve görsel reklamda ve dergi kapaklarında boy gösteren bir isim olmuştur. Kariyeri boyunca ABD, Rusya, Brezilya, İtalya, Fransa, Meksika, Güney Kore ve Türkiye gibi 20'den fazla ülkede çeşitli markaların reklam yüzü olmayı başarmıştır. Forbes dergisine göre eğlence dünyasının en zengin 16. kadını olan model, 150 milyon dolarlık servetine 2006 yılında 33 milyon dolar daha ekledi. Guinness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en zengin süper modeli unvanına sahip olmuştur. Gisele'in annesi ve babası Alman kökenlidir ve ikiz kız kardeşi Patrícia'nın yanı sıra Raquel, Graziela, Gabriela ve Rafaela adlarında dört kız kardeşi daha vardır.