Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı

Şarkıları ve danslarıyla adından sık sık söz ettiren Yıldız Tilbe, diş tedavisi görmeye başladı. Ön dişleri çekilen usta şarkıcı, o halini takipçilerinin beğenisine sunmayı da ihmal etmedi.

Yıldız Tilbe dişsiz halini paylaştı

Güçlü sesi, şarkıları ve danslarıyla yıllardır adından söz ettirmeyi başaran Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla da sık sık gündem olmaya devam ediyor. Günlük yaşantısından kareleri de yayınlayan şarkıcı, diş tedavisi gördüğü süreci de paylaşmayı ihmal etmedi.

yildiz-tilbe-dissiz-halini-paylasti.jpg

HAYRANLARINI GÜLDÜRDÜ
Bir süre önce diş tedavisine başlayan Yıldız Tilbe, implant sürecinden ötürü ön dişlerini çektirmek durumunda kaldı. Dişsiz halde ark arkaya gülerek pozlar veren Yıldız Tilbe, "ehehe" notunu yazdı. Tilbe'nin o hali bazı takipçilerini korkutsa da çoğunu kırdı geçirdi. Şarkıcının doğal pozları da kısa sürede sosyal medyada gündemine oturmayı başardı.

yildiz-tilbe-dissiz-halini-paylasti-001.jpg

YILDIZ TİLBE KISA YAŞAM ÖYKÜSÜ
İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde dünyaya gelmiş olan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmektedir. Tuncelili ve zaza kökenli olan Annesinin Altun, Ağrılı ve kürt kökenli babasının adı Ali'dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçi olarak çalışmıştır. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır, küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlendi. Evliliğinden "Sezen Burçin" adında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan boşanmıştır. Sonrasında İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.