Zeynep Bastık ameliyat olacak

Nefes almakta zorluk çeken ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, ameliyat olacak. Sağlık durumunu anlatan şarkıcı "Ciddi bir deviasyonum varmış. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş" ifadelerini kullandı.

Zeynep Bastık ameliyat olacak

Son yıllarda şarkılarıyla adından sık sık söz ettiren Zeynep Bastık, bu sefer de yaşadığı sağlık sorunuyla magazin gündeminde yer aldı. Nefes almakta zorluk çektiğini ifade eden Zeynep Bastık, ameliyat olacağını açıkladı.

zeynep-bastik-ameliyat-olacak.jpg

“NEFES ALAMAMAK BERBAT BİRŞEY”

Geçtiğimiz gün doktor kontrolüne giden Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyon geçirmesi gerektiğini söyleyerek "Kulak - burun - boğaz doktoruyla randevum vardı. Meğer ciddi bir deviasyonum varmış ve ameliyat olmam gerekiyormuş. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş. Uyuyamadığım ve nefes alamadığım için taktığım bantların sebebi belli oldu böylelikle. Nefes alamamak berbat bir şey dostlar. Gidin görünün kamu spotu saati" ifadelerini kullandı.

zeynep-bastik-ameliyat-olacak-001.jpg

ZEYNEP BASTIK HAKKINDA

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993, Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcı-şarkı sözü yazarı ve oyuncudur. Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de hayata gözlerini açmıştır. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamlamıştır. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. 2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müzik hayatına başlamıştır. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne almıştır. Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da görev almıştır.