CHP'de 250 bin dolar krizi! CHP'li milletvekilinin odasında bulundu

CHP Ordu milletvekili Seyit Torun’un odasında 250 bin dolar bulundu. Siyah bir poşet içinde bulunan dolarların sırrı merak konusu oldu.

CHP'de 250 bin dolar krizi! CHP'li milletvekilinin odasında bulundu

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun'un TBMM'de bulunan odasında 3 hafta önce siyah bir poşet içinde 250 bin dolar nakit para bulundu ortaya çıkmıştı. Ancak CHP'nin bu durumu meclis polis amirliğine bildirmediği ve gizlediği de iddialar arasında yer almıştı. CHP'li milletvekilinin odasında bulunan 250 bin dolar merak konusu olurken Yeni Akit yazarı Latif Şimşek bu konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

CHP'Lİ VEKİLİN ODASINDA BULUNAN 250 BİN DOLARIN SIRRI NE?

CHP'li vekilin odasında bulunan 250.000 dolara ilişkin bir yazı kalemi alan Yeni Akit yazarı Latif Şimşek, olayın 3 hafta önce gerçekleştiğini söyledi. Bir temizlik görevlisinin odada Siyah poşet içinde 50'şer bin dolar olarak ayrı ayrı paketlenmiş 250 bin dolar bulduğunu belirten Şimşek temizlik görevlisinin bu durumu Torun’un sekreterine sekreterinde Torun’a bildirdiğini ifade etti.

Onun üzerine o gün milletvekilini ziyaret eden herkes tek tek arandı ve CHP'li bir milletvekili paranın kendisine ait olduğunu söyleyerek meclise gelip 250 bin dolarlık poşeti aldı.

Latif Şimşek, buraya kadar olayın sıradan bir unutkanlık gibi göründüğünü belirterek ardından paranın Malatya milletvekili Veli Ağbaba’ya ait olduğu söylentilerinin yayıldığını ifade etti. Ancak Veli Ağbaba’nın Bu iddialara tepki gösterdiğini belirten Latif Şimşek, CHP yönetiminin ise olayın gizli kalması için personele baskı yaptığını öne sürdü.

250 BİN DOLAR KİME AİT?

Latif Şimşek, paranın sahibi milletvekilinin gelip parayı aldığını ancak CHP yönetiminin bu ismi Sır Gibi sakladığını söyledi. Hatta sekreter temizlikçi ve danışmanlara olayın duyulmaması için baskı yapıldığını da iddia etti. 250 bin dolar gibi yüklü bir paranın kaynağını soran ve hangi amaçla meclise girdiğini sonra anlatayım Şimşek, “Paranın sahibi milletvekili neden çıkıp; “Bu parayı şunun için şu bankadan çektim”, “Bu parayı şu isme borcumu ödemek için meclise getirdim”, “Bu para bana şurdan geldi, burdan geldi”, türünden açıklamalar yapmıyor ya da yapamıyor?” İfadelerini kullandı.