Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bir araya geldiği görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özel, kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir araya geldi

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek istediğini söyleyen ve randevu talep eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı nerede isterse orada görüşmeye hazırız demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel, 23 Nisan resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, Özgür Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceklerini duyurdu. İşte detaylar…

TBMM’DE 23 NİSAN RESEPSİYONU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkuyla kutlandığı günde TBMM’de de 23 Nisan resepsiyonu gerçekleşti. Resepsiyona TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile siyasi parti liderleri ve Milletvekillerinin katıldığı resepsiyondan kareler geldi.

cumhurbaskani-erdogan-ile-chp-genel-baskani-ozgur-ozel-bir-araya-geldi.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM’de gerçekleştirilen resepsiyonda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in aralarında bulunduğu siyasi isimlerle kısa görüşmeler gerçekleştirdi. Resepsiyonda gazetecilerin sorularına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile yaptığı kısa görüşme ile ilgili de konuştu ve ‘CHP Genel Başkanı Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz’ dedi.

cumhurbaskani-erdogan-ile-chp-genel-baskani-ozgur-ozel-bir-araya-geldi-001.jpg