İYİ Parti’de istifalar devam ediyor! Meral Akşener’i eleştirerek istifasını duyurdu

İYİ Parti’de istifalar sürüyor. Kurultay kararı alan İYİ Parti’de bir istifa daha geldi. Daha önce İYİ Parti’deki görevinden istifa eden Bilge Yılmaz, partisinden istifasını duyurdu. Yılmaz’ın istifa açıklamasında çok sayıda eleştiri yer aldı.

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor! Meral Akşener’i eleştirerek istifasını duyurdu

Bilge Yılmaz, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından İYİ Parti’deki Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Bugünkü açıklamasında partiden de istifasını duyuran Bilge Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i eleştirdi. Partisine zarar vermeden önce beklediğini sözlerine ekleyen Yılmaz, ‘Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmanın huzuruyla İYİ Parti’den ayrılıyorum’ dedi.

BİLGE YILMAZ İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

Daha önce İYİ Parti’deki görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yapan ve partisinden istifasını açıklayan Yılmaz, eleştirilerini de sıraladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yönelik eleştirileri ile dikkat çeken Bilge Yılmaz, ‘Bir yılı aşkın süredir yapılan yanlış tercihler beni İYİ Parti’den ayrılmaya ve ülkemiz için yeni bir yapı altına çalışmaya itiyor.’ dedi.

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-i-elestirerek-istifasini-duyurdu.jpg

MERAL AKŞENER’E 6’LI MASA ELEŞTİRİSİ

Bilge Yılmaz’ın istifa açıklamasında dikkat çeken satırlar yer aldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i eleştiren Yılmaz, ‘Parti lideri Sayın Meral Akşener Altılı Masa sürecinin her aşamasında kötü bir müzakere süreci yürüttü ve Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını önleyemedi. Bu süreç, 3 Mart günü sert ve duygusal bir tepkiyle masadan ayrılma ve 3 gün sonra 7 Cumhurbaşkanı yardımcılığı modelini kabul ederek masaya dönmeyle sonuçlandı. Bu tutarsızlık liderin siyasi kredisini tüketti.’ dedi.
Bilge Yılmaz’ın istifa açıklaması şu şekilde;

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-i-elestirerek-istifasini-duyurdu-001.jpgiyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-i-elestirerek-istifasini-duyurdu-002.jpg

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-i-elestirerek-istifasini-duyurdu-003.jpg

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-i-elestirerek-istifasini-duyurdu-004.jpg

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-i-elestirerek-istifasini-duyurdu-005.jpg

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-meral-aksener-i-elestirerek-istifasini-duyurdu-006.jpg