Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi? Kesin ve net konuştu

CHP'den ayrıldıktan sonra kendi partisine kuran Muharrem İnce'nin CHP'ye döneceği yönünde iddialar vardı. Peki Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi?

Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi? Kesin ve net konuştu

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce'nin CHP'ye döneceği yönünde iddialar son dönemlerde kulislerde konuşulmaya başlamıştı. Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra partide adeta dışlanan, son seçimlerde de kaset kumpası ile adaylıktan çekilmesi sağlanan Muharrem İnce CHP'ye döneceği yönündeki iddialara cevap verdi. Peki Muharrem İnce CHP'ye dönecek mi?

KULİSLER BOMBA İDDİA İLE ÇALKALANMIŞTI

CHP'de geçtiğimiz günlerde yapılan kurultayda genel başkan değişmiş ve Özgür Özel Parti'nin Genel Başkanı olmuştu. Bunun üzerine Bolu belediye başkanı Tanju Özcan CHP'ye geri dönmek istediğini belirtmiş ve aynı zamanda Muharrem İnce'nin de dönmesi için gereken çabayı göstereceğini söylemişti.

Özgür Özel ise geçtiğimiz günlerde partisinin meclis grup kürsüsünde yaptığı konuşmada Muharrem İnce için de kapıları açmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Bu baba evinin tapusu ne Özgür Özel'dedir ne Kemal Bey'dedir. Gelin baba evine güçlenelim."

Bu açıklamaların ardından kulislerde Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce'nin CHP'ye geri döneceği yönünde iddialar dolaşmaya başladı.

MUHARREM İNCE CHP'YE DÖNECEK Mİ?

CHP'ye döneceği iddia edilen Muharrem İnce o iddialara yanıt verdi. Kesin ve net konuşan Muharrem İnce, “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var” ifadelerini kullandı.