Özgür Özel yeni hali ile uzun süre konuşulmuştu! Saç açıklaması geldi

Geride bıraktığımız Yerel Seçimlerin ardından peş peşe operasyonlar geçiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olmuştu. Yeni hali ile dikkat çeken Özel’in saçlarını da boyattığı iddia edilmişti.

Özgür Özel yeni hali ile uzun süre konuşulmuştu! Saç açıklaması geldi

31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeni tarzıyla dikkat çeken CHP lider, Özgür Özel, gözlerinden ameliyat geçirdikten sonra gözlüklerden kurtulmuştu. Ses tellerinde de operasyon geçirdiği öğrenilen Özel’in saçlarını da boyattığı iddia edilmişti. Yeni imajıyla ilgili gündemdeki haberlerle ilgili ilk kez konuşan Özel, saçlarını boyatmadığını sadece kestirdiğini söyledi.

SES TELLERİNDEN VE GÖZLERİNDEN AMELİYAT OLDU

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında peş peşe geçirdiği operasyonlarla gündeme gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olmuştu. Yerel Seçim sürecinde yoğun bir çalışma temposunda olan ve seçimin ardından peş peşe operasyonlar geçiren CHP lideri, 5 Nidan tarihinde ses tellerinden, 7 Nisan tarihinde de gözlerinden ameliyat olmuş ve yıllardır kullandığı gözlüklerden bu operasyonun ardından kurtulmuştu. Gözlükleri çıkaran ve saçlarını da boyattığı iddia edilen Özel’in yeni imajı çok konuşulmuştu.

ozgur-ozel-yeni-hali-ile-uzun-sure-konusulmustu-sac-aciklamasi-geldi.jpg

SAÇLARINI BOYATMAMIŞ

Katıldığı program ve etkinliklerde sık sık açıklamalarda bulunan Özgür Özel’in yeni saç tarzı da dikkatlerden kaçmamıştı. CHP lideri Özel’in saçlarını boyattığı iddia edilmişti. Yeni tarzıyla ilgili gündemdeki haberlere ilk kez değinen ve bu konuda açıklama yapan Özgür Özel, saçlarını boyatmadığını söyledi. Saçlarını boyattığına dair çıkan iddialara yanıt veren Özel, ‘Saçlarımı boyatmadım sadece kestirdim. Kestirdiğim gün wax sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış, kırlarım duruyor.’ ifadelerine yer verdi.