Saadet Partisi Genel Başkan adayları! Karamollaoğlu aday olmayacak

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerde değişim kararları alınmaya devam edilirken İYİ Parti’nin ardından bir kurultay kararının da Saadet Partisi’nden geldiği öğrenildi. İddiaya göre Temel Karamollaoğlu aday olmayacak.

Saadet Partisi Genel Başkan adayları! Karamollaoğlu aday olmayacak

İYİ Parti ve DEVA Partisi’nin ardından bir kurultay kararı da Saadet Partisi’nden geldi. Saadet Partisi’nde yapılacak olan kurultay da Temel Karamollaoğlu’nun aday olmayacağı iddia ediliyor. Saadet Partisi’nde adaylar kimler, hangi isimler aday olacak gibi sorular gelmeye başladı. Parti’de genel başkanlık için 5 ismin aday olmaya hazırlandığı belirtiliyor.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU ADAY OLMAYACAK

Geride bıraktığımız Yerel Seçimlerin ardından partilerde değişim rüzgarları esiyor. İYİ Parti ve DEVA Partisi’nin ardından genel başkanlık koltuğunda Temel Karamollaoğlu’nun oturduğu Saadet Partisi’nin de kurultay kararı aldığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde kurultay tarihinin netleşmesi beklenen Saadet Partisi’nde kurultayın Ekim ayının sonlarında veya Kasım ayının başlarında yapılabileceği belirtiliyor. Mevcut Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun kurultayda adaylığını koymayacağı da iddialar arasında

saadet-partisi-genel-baskan-adaylari-karamollaoglu-aday-olmayacak.jpg

5 İSİM ADAY

Temel Karamollaoğlu, yaklaşık 8 yıldır Saadet Partisi Genel Başkanlık görevinde bulunuyor. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan kurultayda aday olmayacağı iddia edilen Karamollaoğlu’ndan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Kurultay kararının ardından Saadet Partisi’nde hareketlilik başladı. Genel Başkanlık koltuğuna Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın’ın da aralarında yer aldığı 5 isim talip. Aydın’ın da aralarında yer aldığı 5 ismin Saadet Partisi Genel Başkanlığı’na aday olmaya hazırlandığı konuşuluyor.