Samet Akaydın Fenerbahçe’ye geri dönüyor

Fenerbahçe’den satın alma opsiyonuyla Panathinaikos’a kiralık olarak gönderilen Samet Akaydın, takımıyla son çıktığı maçta yaptığı hatasıyla spor manşetlerinde ilk sıraya yerleşti. Bu hata sonrasında Samet Akaydın hakkında yeni iddialar gündeme geldi.

Samet Akaydın Fenerbahçe’ye geri dönüyor

Şimdilerde deneyimli teknik adam Fatih Terim’in yönetiminde olan Panathinaikos’ta forma giyen Samet Akaydın, Fenerbahçe’den kiralık olarak gittiği Yunan takımıyla son çıktığı maçta saç baş yolduran bir hataya imza attı. Yunan ekibinde beklentileri karşılayamayan savunma oyuncusunun Fenerbahçe’ye geri döneceği iddia ediliyor. İddiaya göre Panathinaikos, Samet Akaydın’ın 4 milyon Euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacak. Akaydın’ın Fenerbahçe ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

SAMET’TEN SAÇ BAŞ YOLDURAN HATA

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos’a transfer olan Samet Akaydın, takımıyla çıktığı AEK’ya deplasmanında saç baş yolduran bir hataya imza attı. Samet’in sahadaki hatası teknik direktör Fatih Terim’i çileden çıkardı. Panathinaikos’un 3-0 yenildiği karşılaşmada yaptığı hatayla spor manşetlerinde yer bulan Samet Akaydın ile ilgili yeni iddialar gündeme gelmeye başladı.

FENERBAHÇE’YE GERİ DÖNEBİLİR

30 yaşındaki savunma oyuncusu Samet Akaydın, Fenerbahçe’den Panathinaikos’a satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Yunan ekibinin beklentileri karşılayamayan Samet Akaydın’ın 4 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldığı öne sürüldü. Bu kara sonrasında Samet’in Fenerbahçe’ye geri dönebileceği iddiaları konuşulmaya başlandı. Samet Akaydın’ın Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Akaydın’ın 2024-2025 sezonu başlamadan önce sarı lacivertli kulübe geri dönebileceği belirtiliyor.