Konyaspor Fenerbahçe maç saati belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 35. Hafta maçları kapsamında Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Konyaspor’un konuğu olacak. Ligin son haftalarında Süper Lig ekiplerinin kıran kırana mücadelesi sürerken gözler kritik maça çevrildi.

Konyaspor Fenerbahçe maç saati belli oldu

Konyaspor, sahasında rakibi Fenerbahçe’yi konuk etmeye hazırlanıyor. Futbolseverlerin büyük bir heyecan ve merak içinde beklediği karşılaşma ile ilgili tüm merak edilenler araştırılıyor. Maçın günü ve saati ve karşılaşmanın hakemi de en çok araştırılanlar arasında. Peki, Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman? Konyaspor-Fenerbahçe maçı hangi gün, saat kaçta? Konyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi kim? Konyaspor-Fenerbahçe maçı nerede? Konyaspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

FENERBAHÇE KRİTİK DEPLASMAN MÇINA ÇIKIYOR

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe, ligin 35. Haftasında çok kritik bir deplasman maçına çıkıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıran kırana geçen şampiyonluk yarışında gözler bu haftanın puan durumunda. Galatasaray bu akşam sahasında Sivasspor ile mücadele edecek. Fenerbahçe ise yarın akşam deplasmanda Konyaspor’un konuğu olacak.

konyaspor-fenerbahce-mac-saati-belli-oldu.jpg

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe’nin Konyaspor ile oynayacağı maçın günü, yeri ve saati araştırılıyor. Konyaspor-Fenerbahçe maçı 6 Mayıs 2024 Pazartesi (yarın) saat 20.00’de başlayacak. Konyaspor’un ev sahipliğinde Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak olan maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Nefeslerin tutulduğu mücadele için geri sayım sürerken futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı beIN Sports 1 ekranlarından canlı takip edebilecek. Fenerbahçe, deplasmanda oynayacağı bu karşılaşmayı kazanması durumunda hanesine 3 puan yazdıracak ve toplam puanını 92’ye yükseltecek.