28 Ekim metrobüs bedava mı? İstanbul’da bugün toplu taşıma ücretsiz mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın hemen bir gün öncesi olan 28 Ekim’de yanıt arayan pek çok soru bulunuyor. 28 Ekim’de toplu taşıma ücretsiz mi, bugün metrobüs bedava mı soruları arama motorlarında yer almaya devam ediyor.

28 Ekim metrobüs bedava mı? İstanbul’da bugün toplu taşıma ücretsiz mi?

Yurdun dört bir yanında Cumhuriyet coşkusu başladı. Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük coşku ve gurur hakim olmaya devam ederken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın bir gün öncesinde 28 Ekim tarihinde de yarım gün resmi tatil uygulanmaktadır. U yıl 28 Ekim Cumartesi gününe, 29 Ekim ise Pazar gününe denk geliyor. Öte yandan bugün İstanbul Atatürk Havalimanı’nda İsrail’in yoğun saldırıları altında olan Gazze için ‘Büyük Filistin Mitingi’ düzenlenecek. Peki, 28 Ekim Cumartesi toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün metrobüs ücretli mi, ücretsiz mi? İstanbul hangi toplu taşıma araçları ücretsiz 28 Ekim 2023 Cumartesi? İşte tüm merak edilenler…

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ SAAT 15.00’TE

Büyük Filistin Mitingi bugün 28 Ekim 2023 Cumartesi saat 15.00’te başlayacak. Gazze’ye destek amacıyla yapılacak olan Büyük Filistin mitingi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşecek.

28-ekim-metrobus-bedava-mi-istanbul-da-bugun-toplu-tasima-ucretsiz-mi.jpg

BUGÜNTOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Çok sayıda katılımın beklendiği Büyük Filistin Mitingi için sayılı saatler kaldı. Bu konuyla ilgili araştırılan detaylar arasında toplu ulaşımın ücretli mi, ücretsiz mi olduğu konusu yer alıyor. Bugün toplu ulaşım ücretsiz mi, toplu taşıma bedava mı sorularına yanıt aranıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adulkadir Uraloğlu, ücretsiz hizmet verecek toplu taşıma araçlarını açıkladı. Bakan Uraloğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

‘Sayın Cumhurbaşkanımızın kararıyla 28 Ekim Cumartesi günü Büyük Filistin Mitinginde Gazze’ye ses olacak vatandaşlarımıza kolaylık sağlaması için İstanbul’da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile Marmaray seyahatleri ücretsiz olacak. Ayrıca Ankara’da Başkentray ve İzmir’de İZBAN Banliyö Tren Seferleri de bu tarihte ücretsiz hizmet verecek. Zulme karşı sesimizi en yüksek şekilde çıkarmak için bütün vatandaşlarımızı Büyük Filistin Mitingi’ne bekliyoruz.’