4 L Ayçiçek Yağı, 40'lı Tuvalet Kağıdı, 20'li Yumurta En Ucuz Burada

Vatandaşa ucuz alışveriş müjdesi geldi. Yumurta ayçiçek yağı tuvalet kağıdı zeytinyağı gibi birçok üründe indirim başladı.

4 L Ayçiçek Yağı, 40'lı Tuvalet Kağıdı, 20'li Yumurta En Ucuz Burada

Ekonomik ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar marketlerin indirim listelerini yakından takip ediyor. Bugün yepyeni bir indirimi Seyhanlar market duyurdu. Yumurta ayçiçek yağı tuvalet kağıdı gibi ürünlerin fiyatı düştü. Sadece bu kadar da değil çamaşır deterjanı, çay, süt gibi ürünlerde de dev indirimler var. İşte indirimli fiyatlar…

DEV İNDİRİMLER BUGÜN BAŞLADI

Seyhanlar Market resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla yeni indirimli ürünlerini duyurdu. Yeni kampanya kapsamında 4 litre ayçiçek yağı fiyatı 159,90 TL'ye kadar düşerken 40'lı solo tuvalet kağıdı fiyatı ise %49,90 TL oldu. Son dönemlerde Fiyatı çok artan yumurtaya da Seyhanlar Market tarafından indirim yapıldı. Kısa süreliğine geçerli indirim kapsamında 20'li yumurta 69,90 TL Fiyat etiketi ile raflarda yerini aldı.

market-indirim-1.jpg

BÜYÜK İNDİRİMLERİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Sadece bu kadar da değil Seyhanlar markette daha birçok üründe indirim var. Evlerin en temel ihtiyaç ürünlerini indirimli fiyatlarıyla raflarına Taşıyan Market zincirinde toz çamaşır deterjanı 199,90 TL, Çaykur 1 kilogram Tiryaki çay 119,90 TL, 1 litre yarım yağlı süt 19,90 TL Fiyat etiketi ile sizlere ulaşıyor.

Kısa süreliğine geçerli dev bir indirime imza atan Seyhanlar marketin Alışveriş listesinde yer alan ürünler stoklarla sınırlı. Ekonomik ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyen vatandaşların Bu sebeple acele etmelerinde fayda var.