Ankaralı Ayşe’den Şaşırtan İtiraf

Şarkılarıyla ve kendine has dans figürleriyle ünlenen Ankaralı Ayşe katıldığı magazin programında ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Ankaralı Ayşe’den Şaşırtan İtiraf

Demet Özdemir’in ünlü olmadan önce kendi arkasında dans ettiğini ve günlük 50 TL kadar ücret aldığını da belirtti. Demet Özdemir’in yaklaşık 13 yıl önce dansçılık yaparak ekmeğini kazandığını ifade eden Ankaralı Ayşe haftalık olarak yayına çıktıklarını da ekledi. Ablasıyla birlikte gelen Demet Özdemir’in Ankaralı Ayşe sahnede yer alırken arkasında dans ettiğini ve bu şekilde ekmeğini çıkardığını açıkladı.

Dans Okulundan Gelmişlerdi

TV8 ekranlarında yayınlanan magazin programı 2. Sayfa’nın konuğu olan Ankaralı Ayşe 2010 senesinde Demet Özdemir’in kendi ekibinde olduğunu ifade eden şarkıcı güzel oyuncu hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Demet Özdemir’in güçlü duruşunu, işini severek yapmasını ve gönüllü olarak orada yer almasını takdir ettiğini ifade eden Ankaralı Ayşe detaylı açıklamalarına devam etti. Ablası ve Demet’in dans okuluna gittiklerini ve oradan kendi ekibine geldiğini ifade etti. Demet’i yapımcısının seçtiğini belirten Ankaralı Ayşe o yıllara ait Demet’in naifliğini unutamadığını da ekledi.

646db424ae0a8f0780641439.webp

Ekmeğini dans ederek kazanana ve sonradan oldukça popüler bir oyuncu olan Demet Özdemir’in dans ettiği ve gençlik halleri önceden de gündeme gelmişti. Şarkıcı Ankaralı Ayşe’nin 13 yıl önceki anlatımı ve Demet Özdemir’in eski halleri yeniden magazin gündeminde yankılandı. Günde 50 TL’ye dansçılık yapan güzel oyuncu bu zamanlara kolay gelmediğini de önceden ifade etmişti.

Magazin Gündeminden Düşmüyor

Yer aldığı dizi ve sinema projeler ve özel hayatıyla hep gündemde yer alan Demet Özdemir’in dansçılık yaparken ki tavrı ve iş disiplinini Ankaralı Ayşe’de programda es geçmedi. İşini severek yaptığının anlaşıldığını ve bakış açısının farklı olduğunu anladığını ifade eden Ankaralı Ayşe programda Demet Özdemir ile ilgili hatırladığı detayları da anlattı.

646db424ae0a8f078064143f.webp

Güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile biten evliliği ve yer aldığı dizisindeki performansı gibi detaylarla gündemde kalmayı başaran ender ünlüler arasındaki yerini koruyor. İş disiplini gibi önemli bir hususun eskiden beri kendisinde olduğunun görüldüğü Demet Özdemir’in dansçılık günleriyle ilgili haberlerin gündemde halen kalmaya devam edeceği belli oldu.