Ayçiçek Yağı 50 TL'ye Düştü! Bu İndirimi Kaçıran Saç Baş Yolar

Ayçiçek yağı indirimi kampanyası arayanlar dikkat. O markette ayçiçek yağı fiyatı 50 TL'ye düştü. Bu Kampanyayı kaçıran dizini döver.

Ayçiçek Yağı 50 TL'ye Düştü! Bu İndirimi Kaçıran Saç Baş Yolar

Ayçiçek yağı indirimli fiyat listesi belli oldu. Türkiye'nin en büyük market zinciri olma yolunda ilerleyen Tarım Kredi Kooperatif marketten müşterilerine büyük müjde geldi. Yeni haftaya yine bomba gibi indirimlerle giren Tarım Kredi markette ayçiçek yağı 50 TL'ye düştü. Tüketicinin bütçesini Düşünen ve de indirimleri ile de katkı sağlayan Tarım Kredi marketin yeni indirim listesi haberimizde…

Tarım Kredi Market son haftalarda yaptığı indirimlere yenilerini eklemeye devam ediyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile tüketicilerin dikkatini çeken ünlü marketler zincirinin ocak ve şubat ayını kapsayan yeni indirim listesi belli oldu. Tarım Kredi de özellikle ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekti. Tarım Kredi indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler için öyle bir fırsat var ki kaçıran saçını başını yolar. Peki Tarım Kredi daha gidecek yok fiyatları ne kadar kaç TL? Tarım Kredi indirimli ayçiçek yağı fırsatları haberimizde…

TARIM KREDİ MARKET YENİ AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMLERİ İLE VATANDAŞA STOK YAPTIRACAK

Son dönemlerde yaptığı indirim kampanyaları ile adından çok söz ettiren Market zincirlerinden olan Tarım Kredi Market yeni indirim kampanyasında çok beklenen ayçiçek yağı fırsatları da var. Tarım Kredi marketin ayçiçek yağı indirimini görenler almadan duramayacak.

Çünkü Tarım Kredi de 1 litre ayçiçek yağı fiyatları 50 TL'ye kadar geriledi. Sadece bu kadarla da sınırlı değil. Uzun süreden beri indirim kampanyalarına devam ettiği 5 litre ayçiçek yağı ürünlerinde de yeni bir indirim yapan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 5 litre ayçiçek yağı fiyatları 50 TL indirimli satılıyor. Yani Tarım Kredi 5 litre ayçiçek yağı sadece 135 TL'den tüketicilerle buluşuyor.

aycicek-yagi-indirimi-2.jpg

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ KISA SÜRELİĞİNE GEÇERLİ OLACAK

Tarım Kredi Kooperatif marketine ayçiçek yağı indirimi ise kısa süreliğine geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin o sebeple acele etmelerinde ve en yakın Tarım Kredi Market şubesine uğramalarında yarar var. Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünleri sadece bu kadarla da sınırlı değil. Daha yüzlerce çeşit ürün tarım kredi de 2 Şubat tarihine kadar indirimli olarak raflarda yer alacak.

TARIM KREDİ MARKET YENİ İNDİRİM LİSTESİNDE BAŞKA NELER VAR?

Tarım Kredi Kooperatifi Market yeni indirim listesi içinde daha birçok ürün bulunuyor. Öne çıkan ürünleri size çay çeşitleri, peynir çeşitleri, tuvalet kağıdı çeşitleri, kağıt havlu çeşitleri, meyve suyu çeşitleri, bakliyat çeşitleri gibi temel Gıda ürünleri oluyor. Ayrıca Tarım Kredi markette uzun süreden beri devam eden 30'lu koli yumurta indirimi bu hafta içinde geçerli. Kampanyadan yararlanmak isteyenler en yakın Tarım Kredi Market şubesine uğramak için acele etsin.