Ayçiçek yağı mega indirimde! Görenler üçer beşer alıyor

Ayçiçek yağı indirimi bekleyenler için CarrefourSA mega indirim kampanyasını başlattı. Kısa süreliğine ucuz ayçiçek yağı satışı başlarken görenler üçer beşer almaya başladı.

Ayçiçek yağı mega indirimde! Görenler üçer beşer alıyor

Ayçiçek yağı fiyatları son dönemlerde adeta uçuyor. Hem dünyada yaşanan gelişmeler hem de üretimin az olması nedeniyle ayçiçek yağı fiyatlarına rekor zamlar yapılırken Rusya Ukrayna savaşları da fiyat artışını tetikledi. Ucuz ayçiçek yağı alışveriş yapmak isteyenler ise market zincirlerinin kampanyalarını takip ediyor. Beklenen indirim kampanyası ise CarrefourSA marketten geldi. Kısa süreliğine ayçiçek yağı fiyatlarına indirim uygulayan CarrefourSA’nın fiyatlarını görenler markete adeta akın akın gidiyor.

CarrefourSA market yeni yılın ilk indirim kampanyalarını duyurdu. Birçok ürün grubunda Mega indirim fırsatı sunan CarrefourSA’da özellikle ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekti. Adeta fiyatlarına damping uygulayan Market zinciri, çok ucuza ayçiçek yağı satışı yapıyor. Peki CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatları ne kadar kaç TL?

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Carrefour market yeni indirim listesi ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Yeni yıla özel yeni fiyatlar belirleyen ünlü marketler zincirinde ayçiçek yağı fiyatlarına zam yapılmadı. CarrefourSA’da birbirinden farklı ürünlere Mega indirim uygulanıyor. CarrefourSA yuduma iş çekiyor 4 litre fiyatı 155,90 TL, yuduma iş çekiyor 5 litre fiyatı 199 TL ve Carrefour 2 litre ayçiçek yağı fiyatı ise 79 TL etiketler raflarda yerini aldı.

STOKLARLA SINIRLI FIRSATLARI KAÇIRMAYIN

Carrefour marketin yeni kampanyasında indirimli ürünler stoklarla sınırlı olarak raflara geliyor. Kampanya kapsamındaki ürünleri satın almak için Carrefour kart sahibi de olmak gerekiyor. 15 Ocak tarihine kadar geçerli indirim kampanyasını kaçırmak istemiyorsanız en yakın Carrefour markete uğrayın. Ayrıca Carrefour'da online siparişlerde de indirim var.