Fotoğrafta kaç kişi var kimse bulamadı! Herkesi dumur eden o kare

Sosyal medya paylaşılan bir fotoğrafla adeta ikiye bölündü. Bu fotoğrafta kaç kişi olduğunu kimse bulamıyor. Fotoğrafa binlerce yorum yağdı ancak herkes birbirinden farklı sayılar öne sürdü. Kafaları karıştıran o fotoğraf gündemde geniş yer buldu.

Fotoğrafta kaç kişi var kimse bulamadı! Herkesi dumur eden o kare

İsviçreli fotoğraf sanatçısı Tiziana Vergari’nin Instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğraf herkesi dumur etti. Fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları adeta ikiye bölündü. Paylaşılan bu fotoğrafta kaç kişinin olduğunu tahmin etmeye çalışan sosyal medya kullanıcılarının her biri farklı sayılar öne sürdü ve ortaya birbirinden farklı yanıtlar çıktı. En çok gelen tahminler ise 1, 3, 4 ve 13 oldu. Merak edilen yanıt fotoğrafçı Vergari’den geldi. Vergari, fotoğrafta kaç kişi olduğunun yanıtını açıkladı.

KİMSE KAÇ KİŞİ OLDUĞUNU BULAMADI

İsviçreli fotoğrafçı Tiziana Vergari, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla kafaları karıştırdı. Instagram’da paylaştığı fotoğrafla sosyal medya kullanıcılarını merakta bırakan Vergari’nin yaptığı paylaşımdaki fotoğrafta kaç kişinin olduğu tartışılmaya başlandı. Bu fotoğraf üstünde yorumlarda bulunan sosyal medya kullanıcıları adeta ikiye bölündü. Fotoğrafta kaç kişi olduğunu bulmaya çalışan sosyal medya kullanıcılarının her birinden farklı tahminler geldi. En çok yazılan tahminler ise 1, 3, 4 ve 13 oldu. Binlerce kişi bu fotoğrafta kaç kişi var sorusuna yanıt aramaya ve sorunun yanıtını tahmin etmeye çalıştı.

fotografta-kac-kisi-var-kimse-bulamadi-herkesi-dumur-eden-o-kare.jpg

FOTOĞRAFTA SADECE 2 KIZ VAR

Kısa sürede viral olan fotoğrafa binlerce yorum yağdı. Tahminlerde bulunan ve fotoğrafta kaç kızın olduğunu merak eden sosyal medya kullanıcılarının sorusu yanıt buldu. Fotoğraf sanatçısı Tiziana Vergari, doğru cevabı sosyal medya hesabından açıkladı. Fotoğrafın kısa sürede viral olmasına şaşıran Vergari, bu karede sadece 2 kızın olduğunu söyledi.