Gelinim Olur Musun Tülin Koca'nın Değişimi

Bir döneme damgasını vurmuş Gelinim Olur musun programının ilk versiyonu unutulmazlar arasındaki yerini koruyor.

Gelinim Olur Musun Tülin Koca'nın Değişimi

İlk yarışma ile ünlenen Tülin Koca ve Caner Toygar zaman zaman magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Yarışmadan sonrada aşk hayatlarına devam eden ikiliden sonunda üzücü haber gelmişti. Ayrılık kararı alan Tülin Koca ve Caner Toygar unutulmayan Gelinim Olur Musun programı yarışmacıları olarak kaldı.

Gelin ve damat adaylarının aynı evde toplandığı ve kendilerine uygun eş adaylarını aradıkları Gelinim Olur Musun programı ve benzerleri halen devam ediyor. Unutulmayan yarışmacılardan Caner Toygar ortalarda pek fazla görünmüyor. Tülin Koca’nın ise son hali magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Yıllar içinde çok değiştiği görülen Tülin Koca’yı görenler adeta tanıyamadı.

1685696666851-yeni-proje-4.jpg

Sosyal Medyada Fark Edildi

Gelinim olur musun programının gelin adayları arasında yer alan Tülin Koca program yayınlandığı tarihte binlerce kişi tarafından tanınıyordu. Programın bitiminden sonra devam eden aşk hayatında da hüsrana uğrayan Tülin Koca uzun zamandır ortalarda yoktu. Aradığı aşkı Caner Toygar’da bulamayan Tülin Koca sonunda geri adım atmış ve ayrıldıklarını açıklamıştı.

Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen eski Gelinim Olur Musun yarışması gelin adaylarından Tülin Koca’nın değişimi de takipçileri tarafından dikkat çekti. Sosyal medya uygulaması Instagram’a fotoğraf koyan güzel gelin adayının yıllar içinde çok değiştiği görüldü. Eski haline göre oldukça farklı görünen Tülin Koca takipçileri tarafından da beğenildi. Sarı saçları ve düzgün fiziğiyle adeta başka bir Tülin Koca gören kullanıcılar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

1685696680165-640-xauto.webp​​​​​​​

Fırtınalı Aşk Aniden Bitti

Caner Toygar ve Tülin Koca aşkı programdan sonra da magazin gündemini oldukça meşgul etmişti. Gelinim Olur Musun programın birinci olarak bitiren çiftin mutlu günleri fazla uzun sürmedi. Aşk hayatlarında istenileni alamayan genç çift o zamanlar kısa sürede ayrılık kararı almıştı. Yayınlandığı dönemde çok izlenen programın izlenmesinin asıl sebeplerinden birisi de Tülin ve Caner aşkı olarak gösteriliyordu. Şimdilerde kendi hayatlarına yönelmiş olan ikiliden Caner Toygar’ın da gözlerden uzakta kendi işinde başarılı olduğu ifade edildi.