Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk sorunun cevabı

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu akşamki yeni bölümünde 5 milyon TL’lik soru açıldı. Herkesin heyecanla ekrana kilitlendiği sorunun cevabı merakla araştırılıyor.

Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk sorunun cevabı

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen ve en çok takip edilen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster’de bu akşamki yeni bölümde heyecan dorukta. Bu akşam yayınlanan yeni bölümde 5 milyon TL'lik soru açıldı.

5 MİLYONLUK SORU İLK DEFA AÇILDI

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının bu akşamki yeni bölümünde 5 milyon değerindeki 13. soru ilk kez açıldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun muhteşem sunumuyla ekrana gelen sevilen yarışmada heyecan doruktaydı. Hem yarışmacı hem sunucu Kenan İmirzalıoğlu hem de ekran başındaki izleyicilerin heyecanla beklediği 5 milyonluk soru açıldı ve gözler yarışmacının vereceği yanıta çevrildi. 12 Kasım 2023 Pazar akşamı ilk kez açılan 5 milyonluk soru bir Coğrafya sorusu oldu.

kim-milyoner-olmak-ister-5-milyonluk-sorunun-cevabi-002.jpg

5 MİLYONLUK SORU

SORU: İlki Sinop İnceburun'la Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla Gökçeada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi?

ŞIKLAR:

A- Çorum

B- Yozgat

C- Sivas

D- Tokat

CEVAP: A ŞIKKI ÇORUM

kim-milyoner-olmak-ister-5-milyonluk-sorunun-cevabi-003.jpg

YARIŞMACI 50 BİN TL KAZANDI

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 5 milyon TL değerindeki 13. soruya kadar gelme başarısı gösteren yarışmacı Eyüp İşler, 5 milyon TL'lik soruyu açtırdı. Heyecanla takip edilen yarışmacı maalesef soruya yanlış cevap verdi ve 50 bin TL ödül ile yarışmadan ayrıldı. Eyüp İşler, 5milyonluk soruya 'Tokat' yanıtını verdi. Sorunun doğru cevabı 'Çorum' olacaktı. Soruya yanlış yanıt veren İşler, 50 bin TL kazandı.