MARKA DEĞERİ İÇİN PROMOSYON ÜRÜNLERİ

Promosyon ürünleri birçok firmanın iyi bütçeler ayırdığı alanlardan biridir. Reklam noktasında hem kullanışlı ürünler, hem de pazarlamayı bir arada birleştiren promosyon sektörü iki tarafı da memnun eden sistemdir diyebiliriz.

MARKA DEĞERİ İÇİN PROMOSYON ÜRÜNLERİ

Promosyon ürünleri birçok firmanın iyi bütçeler ayırdığı alanlardan biridir. Reklam noktasında hem kullanışlı ürünler, hem de pazarlamayı bir arada birleştiren promosyon sektörü iki tarafı da memnun eden sistemdir diyebiliriz.

İnsanlar aldıkları promosyon ürünleri günlük hayatlarında kulanırken firmalarda bilinirliğini, marka potansiyelini arttırır.

PROMOSYON ÜRÜNLERİ TERCİH EDERKEN NE YAPILMALI?

Özellikle herkesin bildiği, çakmak, kalem, anahtarlık çeşitleri hemen gündelik hayatımızın her noktasında karşımıza çıkar. Şuan bile etrafımıza baksak mutlaka bir promosyon ürünleri görebiliriz. Tabi her sektörün ihtiyacı bu noktada farklı olabilir. Örneğin bir yapı firması daha çok logolu tişörtler, kalemler, su geçirmez yelekler tercih ederken sürücü kursu veya galeri firmaları anahtarlık, oto kokusu vb. alternatiflere yönelebilir. Teknoloji firmaları ise daha çok usb, powerbank, mousepad gibi seçenekleri tercih eder. Burada sektörünüze uygun birçok alternatif ürün PROMORE PROMSOYON tarafından sizlere sunulmaktadır.

PROMOSYON ÜRÜNLERİ FAYDALI MI, DÖNÜŞÜMÜ NASIL?

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bir laf vardır ancak promosyon ürünleri bu noktada en iyi reklam ve bilinirlik stratejilerinden biridir. İnsanların rutinleri içerisinde birçok kez kullandığı, işlerine yarayan, onlar için faydalı seçeneklerdir. Vereceğiniz promosyon defter bitene kadar her gün kullanılacak bir üründür. Bu nedenle her gün sizin markanızı görerek akılda kalıcılığı, göz aşinalığını ortaya çıkarmış olacaksınız.

Kurumsal firmaların bu sektöre ayırdıkları bütçeler emin olun ki boşuna değil. Her yerde gördüğünüz, farkına bile varmadığınız bazı aksesuarlar farklı günlerde başka bir yerde aynı logoyu gördüğünüzde size yapacağı çağrışım ile kazanacağınız değer noktasında çok etkilidir. promosyon kalem metal, plastik, roller ve çevre dostu gibi seçeneklerle herkesin devamlı kullanacağı seçenek olarak tercih edilir ve güzel bir örnek teşkil eder.

PROMORE PROMOSYON AVANTAJI NEDİR?

Kendi bünyesinde birçok ürün gamında yaptığı üretim, baskı teknolojilerini yine kendi tesisinde işlemesi uygun fiyatları ve kaliteyi odaklamasına yardımcı oluyor. Böylelikle piyasada aynı fiyata alacağınız üründen daha kalitelisini alabilmiş oluyorsunuz. Ayrıca kurumsal firmalara verdiği değer ile özel ciddi iskontolar, sürekliliği sağlama vizyonu öne çıkan avantajlarından biri oluyor.