Miraç Kandili mesajları dualı, kısa, anlamlı en güzel Kandil mesajları sözleri

İslam alemi Miraç Kandilini dualarla, ibadetlerle idrak ediyor. Bugün Miraç Kandili dolayısıyla kandil mesajları, dualı, anlamlı kandil sözleri ve kandil günü edilecek dualar, yapılacak ibadetler araştırılıyor.

Miraç Kandili mesajları dualı, kısa, anlamlı en güzel Kandil mesajları sözleri

Yılın ikinci kandil günü olan Miraç Kandili, her yıl olduğu gibi bu yıl yine dua ve ibadetlerle idrak ediliyor. Her yıl Recep Ayının 27. gecesi idrak edilen ve bu yıl 6 Şubat Salı gününe denk gelen Miraç Kandilinde sevdiklerine dua ve güzel temennilerini dile getirmek isteyenler kandil mesajlarını araştırıyor. İşte dualı, kısa ve öz, etkileyici, en güzel, anlamlı Miraç Kandili mesajları ve sözleri…

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

- Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç Kandilimiz mübarek olsun.

- Tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun.

- Böyle mübarek bir günde tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı Kandiller.

- Miraç; yükselme anlamına gelir. Varlığın zaman ve mekanla kayıtlı olmayan bir menzilde yol almasıdır. Namaz müminin miracıdır sözü bu anlamda kişinin Rabbine yükselişi demektir. Her amelimizin Allah için bir miraç olması dileğiyle. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

- Sıkıntıların ferahlığa tebdil edildiği bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Miraç Kandilimiz mübarek olsun.

- Şiddetin, kibrin, öfkenin yok olduğu bir Kandil diliyorum. Hepimizin Miraç Kandili mübarek olsun.

mirac-kandili-mesajlari-duali-kisa-anlamli-en-guzel-kandil-mesajlari-sozleri.jpg

- Allah’ım bizleri Regaib’le sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek seni hak eden kullarından eyle.

- Bir kandil gülü savur sevdiklerine size onlardan gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi ol ki gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

- Ey Rabbim bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet dünyasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle.

- Allah’ım seçtiğin Peygamberlerinin yüzü suyu hürmetine bizi, anne ve babamızı cehennem ateşinden koru. Bizi iyilerle beraber cennete koy. Duamızı kabul buyur. Hayırlı Kandiller.

- İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle. Miraç Kandilimiz mübarek olsun.