Müge Anlı güvenlik olayına böyle isyan etti! Nazmiye’nin mesajı ortaya çıktı canlı yayın karıştı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Nevrigül Alan olayı izleyici tarafından yakından takip edilirken stüdyoda ilginç anlar yaşandı. Nevrigül Alan’ın kız kardeşi Nazmiye’nin attığı mesaj ortalığı karıştırdı.

Müge Anlı güvenlik olayına böyle isyan etti! Nazmiye’nin mesajı ortaya çıktı canlı yayın karıştı

Ablasının ölümünde baş şüpheli olarak görülen Nazmiye, günlerdir canlı yayına çıkıyor. Canlı yayındaki açıklamaları ve ‘Erkeklerden nefret ediyorum’ sözleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Nazmiye’nin programın güvenlik görevlisine mesaj attığı ortaya çıktı. Programın sunucusu Müge Anlı, canlı yayında Nazmiye’nin güvenlik görevlisine attığı mesajları okuyarak Nazmiye’ye sert çıktı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE MESAJ ATMIŞ

Günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınında olan ve hem konuşmaları hem de davranışlarıyla adından sıkça söz ettiren Nazmiye, programın güvenlik görevlisine mesaj attı. Nazmiye’min programın güvenlik görevlisi olan Yılmaz’a Instagram üzerinden mesaj attığı ve ‘Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun?’ Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim.’ yazdığı öğrenildi. Canlı yayında bu konuya değinen Müge Anlı, ‘Sen bu çocuğu nasıl buldun’ diyerek Nazmiye’nin attığı mesajları okudu.

muge-anli-guvenlik-olayina-boyle-isyan-etti-nazmiye-nin-mesaji-ortaya-cikti-canli-yayin-karisti-001.jpg

MÜGE ANLI’DAN CANLI YAYINDA SERT TEPKİ

Yaşanan bu olaya tepki gösteren Müge Anlı, canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü. Nazmiye’ye attığı mesaj dolayısıyla tepki gösteren Anlı, ‘Gerçekten u devirde erkek olmak çok zor. Erkekler bir saldırı altında. Seni de tenzih etmeyeceğim Nazmiye. Azıp kudurmuşsunuz. Aşka hiçbir şey söyleyemiyorum. Bu çocuğun kız arkadaşı gelse ve senin deyiminle seni kapıda yolsun. Sen ablanı ile sevgilinden kıskanıyorsun. Elin adamına nasıl mesaj atarsın? Enim için u kavga sebebidir. Yapamazsın ya. Siz kadınsınız. Kadın dediğiniz bir durur, sana gelirler. Kadınlığın duruşu budur.’ diyerek sert çıktı.

muge-anli-guvenlik-olayina-boyle-isyan-etti-nazmiye-nin-mesaji-ortaya-cikti-canli-yayin-karisti.jpg

MÜGE ANI’DAN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE TEŞEKKÜR

Öte yandan güvenlik görevlisinin Nazmiye’nin attığı mesaja verdiği, ‘Ortamda hararet yükseldiğinde güvenliğiniz için o an hangi pozisyon gerekliyse ona göre hareket ediyoruz. Özellikle senin önüne geçmeye çalışmıyoruz.’ yanıtı için Yılmaz’a teşekkür eden Müge Anlı sözlerine şöyle devam etti, ‘Çocuğun cevabına gerçekten çok teşekkür ederim. Sen ne bekliyorsun? Ya seni çok beğendim Nazmiye ondan önüne geçip sana sarılmak için bahane arıyorum mu desin. Lafın nereye gitmesini bekliyorsun? Benim önüme geçiyorsun ne demek? Buna çok sinirlendim. Sonra sen çocuğa cevap vererek ne ters tepki veriyorsun ya diyorsun. Çocuk sana ters tepki falan vermemiş ki.’