Müge Anlı Yusuf Kavuk olayı son durum! Yusuf Kavuk öldürüldü mü?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te kayıp olarak aranan Yusuf Kavuk’un son durumu merak konusu. Peki Yusuf Kavuk bulundu mu? Müge Anlı Yusuf Kavuk olayı son dakika gelişmeleri ve detaylar haberimizde…

Müge Anlı Yusuf Kavuk olayı son durum! Yusuf Kavuk öldürüldü mü?

Genç aşçı Yusuf kavuk, Alaçatı'da aşçılık yaptığı sırada son olarak Bursa'ya gitmiş ve ortadan kaybolmuştu. Derya Altun isimli bir kadınla tanışan ve herkese sevgili olduklarını söyleyen genç aşçının yakınları uzun süre haber alamayınca Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvurdu. Yusuf'un kaybına ilişkin şüpheler sevgilisi olduğu öne sürülen Derya ve Derya'nın da sevgilisi olduğu iddia edilen Harun üzerinde yoğunlaşmıştı. Peki Yusuf Kavuk olayı son durum ne? Müge Anlı Yusuf Kavuk bulundu mu?

MÜGE ANLI YUSUF KAVUK OLAYI SON DURUM

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir aranan genç aşçı Yusuf kavuk olayında yeni gelişmeler var. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olaya ilişkin bazı gözaltılar gerçekleştirildi. Polis ekipleri Yusuf Kavuk’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya Altun, Derya Altun'un annesi ve kız kardeşiyle Yusuf Kavuk’un son görüştüğü kişi olan Harun Ateş ve Harun Ateş'in kız arkadaşı olduğu iddia edilen kişiyi gözaltına aldı.

YUSUF KAVUK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı'nın canlı yayında aktardığı bilgiye göre Derya Altun ve Harun Ateş sorguda sevgili olduklarını kabul etti. Ayrıca Derya Altun'un eşinden boşandığı da ortaya çıktı. Diğer yandan savcılığın dosya hakkında gizli kararı çıkardı da öğrenildi. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında yeni gelişmelerin aktarılması bekleniyor.