Pınar Deniz’den Şaşırtan Açıklama

Genç ve başarılı oyuncu Pınar Deniz Youtube programı Bu Gece’ye konuk olarak katıldı. Hayatı, çocukluğu, ailesi ve kendisi ile ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Pınar Deniz bütün sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Pınar Deniz’den Şaşırtan Açıklama

5 çocuklu bir ailede büyüdüğünü belirten başarılı isim ortanca çocuk olmanın zorluğuna da değindi. Ergenlik çağı ile ilgilide ilginç açıklamalarda bulunan Pınar Deniz normal bir ergenlik dönemi geçirdiğini ama etrafında ki arkadaşlarının zorlu ergenlik süreçlerine şahit olduğunu da ekledi.

Enerji durumuna çok inandığını belirten genç oyuncu enerjisinden hoşlanmadığı negatif insanları anında hayatından sildiğini de samimi bir şekilde söyledi. Karşısındaki insanın yalan söylediğini anladığı anda o insanı da hayatından silebileceği ifade eden Pınar Deniz kendi hayatıyla ilgili bir sürü detay vererek açıklamalarına devam etti.

Aptal Yerine Konamam

İnsan ilişkilerinde özellikle ikili ilişkilerde enerjinin doğasına inandığını belirten Pınar Deniz; aptal yerine konmaktansa o insan ile olan bütün ilişkimi bir kalemde silerim çıkışı ise oldukça ses getirdi. Özel hayatına dairde bazı açıklamalara değinen Pınar Deniz; eski bir erkek arkadaşının tam zıttı bir karakterde olduğunu ve bu yüzden anlaşamadıklarını da ekledi. Kendisini dağınık olarak tanımlayan genç oyuncu bu huyunu da açıklamaktan çekinmedi.

screenshot-68-w7yq.webp

Lise yıllarına dair bazı ifadelerde bulunan Pınar Deniz o yıllarda çok çirkin olduğunu düşündüğünü ve bu yüzden aynalara bakamadığını da ekledi. Bu durumun psikolojik olabileceğini açıklayan Pınar Deniz halen bu duygunun kendisinde yer edindiğini artık eskisi gibi de kafasına takmadığını açıkladı. Dürüst olduğunu ve bu yüzden insanların ona en çok gıcık dediklerini de anlatan genç oyuncu bu özelliği ile gurur duyduğunu da belirtti.

Detoks Kampında Olay

Yemek yemeyi çok sevdiğini ve asla aç kalamadığını ifade eden Pınar Deniz açken çok farklı bir kişiliğe büründüğünü de gülerek anlattı. Geçen sene bir detoks kampına katıldığını açıklayan güzel oyuncu kampta fazla dayanamadığını ve gün sonunda çikolataları yiyerek adeta mini buzdolabını patlattığını da ekledi. Açlık karşısında aciz kaldığını belirten güzel oyuncu açken kendisine fazla yaklaşılmaması konusunda da uyardı.