Siyah kurdele anlamı nedir? TV’de neden siyah kurdele var?

Televizyon kanallarında yer alan siyah kurdelenin anlamı araştırılıyor. TV’de yer alan siyah kurdelenin anlamı merak ediliyor. Kanallardaki siyah kurdelenin anlamı ve konuyla ilgili tüm detaylar arama motorlarında yer alıyor.

Siyah kurdele anlamı nedir? TV’de neden siyah kurdele var?

İsrail’in Gazze’deki hastaneye düzenlediği saldırıda yüzlerce kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Masum sivillere yönelik u saldırıya dünyanın birçok noktasından tepki yağdı. Türkiye’de de Gazze’deki hastane saldırısı nedeniyle 3 günlük milli yas ilan edildi. Televizyon kanallarında sa yası simgeleyen siyah kurdele logosuna yer verildi.

GAZZE’DEKİ HASTANEYE BOMBALI SALDIRI

İsrail ordusu, Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. İsrail’in hastaneye yönelik saldırısına tepki yağdı. Saldırıya Türkiye’den de sert kınama ve tepki geldi. Gazze’deki hastane saldırısında hayatını kaybeden Filistinliler için Türkiye’de 3 gün milli yas ilan edildi. Milli yas ilan edilmesinin ardından TV yayın akışları da değişti. Bazı diziler yeni bölüm tarihlerini erteledi. Eğlence programları ve konserler de ertelendi.

CUMHURAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

İsrail’in Gazze’deki hastaneyi hedef aldığı saldırısında çok sayıda kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Türkiye, Gazze’deki sivillerin hedef alındığı saldırı sonrasında 3 gün süreyle milli yas ilan etti. Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edildiğini duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyoruz. Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının ir gereği olarak ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edilmiştir.’ ifadelerine yer verdi.

TV KANALLARINDAKİ SİYAH KURDELENİN ANLAMI

Gazze’deki hastane saldırısının ardından TV ekranlarında siyah kurdele logosu yer aldı. Siyah kurdeleyi görenler bunun ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Ara arama motorlarında ‘Siyah kurdele ne anlama geliyor?’, ‘Siyah kurdele anlamı nedir?’ ve ‘TV’de neden siyah kurdele var?’ şeklinde sorulara yanıt aranmaya başlandı. TV kanallarında Gazze’deki hastane saldırısının ardından yası simgeleyen siyah kurdele logosu yer almaya başladı.