Tarım Kredi'de 6 Şubat'a Kadar 30'lu KOLİ Yumurta Fiyatları İndirimde

Tarım Kredi Kooperatifi markette yeni indirim fırsatları belli oldu. 6 Şubat tarihine kadar Tarım Kredi indirim listesinde 30'lu koli yumurta en dip fiyata satılıyor.

Tarım Kredi'de 6 Şubat'a Kadar 30'lu KOLİ Yumurta Fiyatları İndirimde

Tarım Kredi Kooperatif Market Şubat ayı indirim kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Birçok fırsat ürünü raflarına Taşıyan ünlü marketler zincirinde bu hafta da başta temel Gıda ve temel hijyen ürünleri olmak üzere çok sayıda üründe indirim var. Kar amacı gütmeden Cumhurbaşkanı talimatı üzerine çok hesaplı fiyatlarla satış yapan Tarım Kredi Kooperatif marketin indirim listesi belli oldu. Özellikle 30'lu koli yumurta fiyatları en dibe çekildi. İşte Tarım Kredi Market yeni indirimli ürünler ve yumurta fiyatları…

Tarım Kredi Kooperatif Market Şubat ayı indirimleri başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı Üzerine uzun süreden beri indirimli satış yapan Tarım Kredi markette bu hafta da yine birçok üründe çok cazip fiyatlar var. Tarım Kredi Market Şubat indirimleri 6 Şubat tarihine kadar devam edecek. Peki Tarım Kredi de bu hafta hangi ürünlerde indirim var? Tarım Kredi indirimli ürün listesinde neler var?

TARIM KREDİ MARKET ŞUBAT AYI İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ

Tarım Kredi Kooperatifi markette şubat ayında da indirim fırsatları devam ediyor. Birçok ürünün fiyatını dibe çeken ünlü marketler zincirinde özellikle 6 Şubat tarihine kadar geçerli yumurta indirimi vatandaşın beğenisini kazandı. Son dönemlerde yumurta fiyatlarına peş peşe zamlar gelirken Tarım Kredi de 30'lu yumurta fiyatları en dibe çekildi. Tarım Kredi Market diğer marketlerin yarı fiyatına yumurta satışı yapıyor.

Tarım kredide sadece yumurta fiyatları değil aynı zamanda ayçiçek yağı, toz şeker, tuvalet kağıdı, Kağıt havlu ve diğer birçok üründe indirim kampanyası var.

yumurta-indirimi-1.jpg

TARIM KREDİ ŞUBAT AYI YUMURTA FİYATLARI

Tarım Kredi Kooperatif markette 6 Şubat tarihine kadar geçerli yumurta indiriminde detaylar belli oldu. Tarım Kredi de indirim kampanyası kapsamında 30'lu M boy yumurta koli fiyatı 99 tl'ye düştü. Tarım Kredi marketim bu fiyatları başka hiçbir markette yok. Tamamen indirimli olarak satış yapan ünlü Marketler Zinciri 6 Şubat tarihine kadar bu fiyata Ürün satışı yapmaya devam edecek.