Tarım Krediden 30'lu Yumurta Fiyatlarına DEVASA İndirim

Tarım Kredi, Şubat ayı indirim fırsatlarını yenilemeye devam ediyor. Bu defa kampanya 30'lu yumurta fiyatları için başladı. Tarım Kredi Market yumurta fiyatlarını gelen zamlara inat en dibe çekti.

Tarım Krediden 30'lu Yumurta Fiyatlarına DEVASA İndirim

Tarım Kredi Kooperatifi Market Şubat ayına özel yepyeni indirim kampanyaları ile göz doldurmaya devam ediyor. Son dönemlerin en popüler Market zinciri olan ve hesaplı fiyatları ile tüketicilerin göz bebeği haline gelen Tarım Kredi markette bu hafta da yeni indirim fırsatları var. Tarım Kredi Kooperatifi Market indirim listesinde özellikle 30'lu yumurta fiyatları dikkat çekiyor. Ekonomik ve kaliteli ürünleriyle tüketicilerin Uğrak yeri olan tarım kredi marketin yeni indirim listesini sizler için inceledik. Peki bu hafta Tarım Kredi de neler indirimde? Tarım Kredi indirimli fiyat listesi ve yeni indirimli ürünler haberimizde…

Tarım Kredi Kooperatif Market 23 Şubat'a kadar geçerli yeni indirim listesini yayınladı. Piyasadaki diğer Market Zincirlerini oranla çok uygun fiyatlı satış yapan ve ekonomik fiyatları ile de tüketicilerin beğenisini kazanan Tarım Kredi de yine indirim listesi oldukça geniş. Hesaplı fiyatları ve kaliteli ürünleriyle öne çıkan Tarım Kredi Kooperatif marketi bu haftaki indirimlerinde özellikle ayçiçek yağı ve 30'lu yumurta dikkat çekiyor. Peki Tarım Kredi de hangi ürünler indirimde? Tarım Kredi Market indirim listesi ve yumurta fiyatları haberimizde…

TARIM KREDİ'DE YUMURTA FİYATLARINA DEVASA İNDİRİM GELDİ

Tarım Kredi Kooperatif Market yumurta fiyatlarına devasa indirim kampanyasını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Tarım Kredi'de birçok farklı yumurta ürününde indirim var. Gezen tavuk 10'lu yumurta fiyatları 53 TL'ye kadar düştü. Aldıkça aldıran kampanya kapsamında Tarım Kredi markette 30'lu yumurta fiyatları da indirimde. Diğer marketlere oranla çok ekonomik fiyata gelen Tarım Kredi 30'lu yumurta 99 TL gibi bir fiyata satılıyor.

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMDE DEVAM EDİYOR

Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketlerde ayçiçek yağı indirimi de devam ediyor. Ekonomik ve kaliteli ürünlerini raflarına Taşıyan Cumhurbaşkanı talimatıyla kar amacı gütmeden satış yapmaya devam eden Tarım Kredi marketin 5 litre ayçiçek yağı fiyatları 135 TL de sabitlendi. Tarım Kredi’nin ekonomik fiyatla birleştiği Tarım Kredi Kooperatif Market'in indirimli ürünleri 23 Şubat'ta bitecek. Ancak indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutmasında da yarar var. Çünkü Tarım Kredi Kooperatif market ürünleri stoklarla sınırlı ve fiyatı gören tüketiciler resmen kapış kapışıyor Hatta Kampanyayı kaçırmak istemiyorsanız en yakın Tarım Kredi Market mağazasına uğramayı ihmal etmeyin.