Tatil Hediye Kartı ile Mutlu Etmek Artık Çok Kolay!

Tatilin tadı en çok sevdiklerimizle çıkar! Bodo.com da ki tatil deneyimlerini dilediğiniz her özel gün için hediye edebilirsiniz.

Tatil Hediye Kartı ile Mutlu Etmek Artık Çok Kolay!

Artık hayattan zevk alamıyor, kendinizi çok yorgun hissediyor, internetteki manzara ve otel fotoğraflarına iç çekerek bakıyorsanız, sizin tatile gitme vaktiniz gelmiş demektir. Hepimizin tatil zamanını dört gözle beklediği doğrudur. Çalışmayı sevmiyor olduğumuzdan değil elbette ama kısa da olsa uzun da olsa tatil, yenilenmek demektir. Neşeyle canlanıp hayata büyük bir pozitiflikle devam etmektir. Bodo.com deneyim hediyeleri size ve sevdiklerinize anlık gelen benzersiz tatil heyecanı yaşatıyor. Hem de sevdiklerinize şık bir şekilde hediye edebilmeniz için hediye kartı aracılığıyla. Bodo.com’un diğer kategorileri gibi ‘’Tatil’’ kategorisinden de hediye alırken izlemeniz gereken yol oldukça basit. ‘’Tatil’’ kategorisine giriyor ve istediğiniz deneyimi veya deneyimleri sepete ekliyorsunuz. Birkaç deneyim eklemeniz durumunda vereceğiniz kişi bunlar arasından tercih yapacak ancak siz yalnızca en yüksek fiyata sahip olan deneyimi ödüyorsunuz. Daha sonra hediye karta sahip olmak için hediye kutusu seçeneğini tercih ediyorsunuz. İletişim, adres, ödeme işlemlerinin sonunda gönderdiğiniz kutu içerisine plastik tatil hediye kartı ve resimli anlatım kartları ekleniyor. Hem hediye vermenin hem de doyasıya eğlenmenin keyfi bodo ile çıkar!

İki Kişi için tatil hediyeleri

Tatilin tadı en çok sevdiklerimizle çıkar! Tatil deneyimlerini dilediğiniz her özel gün için hediye edebilirsiniz. Siz ve sevdikleriniz için özel olan yıldönümü, doğum günü, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Yılbaşı, bayram gibi zamanları daha keyifli hale getirmek için işte size fırsat! Dilerseniz arkadaşınıza, sevgilinize, kardeşinize, annenize veya eşinize verip bu tatili birlikte gerçekleştirebilir, dilerseniz de birlikte gitmelerini istediğiniz bir çift için tercih edebilirsiniz. Anne ve babanızın evlilik yıldönümü gibi özel zamanlarında vermeyi düşünebileceğiniz oldukça ince hediyeler. ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’: Beş yıldızlı otelde, eğlenceli bir hafta sonu katılımcıları bekler. SPA, hamam, sauna, açık ve kapalı termal yüzme havuzları, fitness gibi aktiviteler otel misafirlerine açıktır. ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’: Açık kapalı termal havuzlar, hamam sauna fitness ve otelin ünlü restoranının lezzetli yemekleri katılımcılar için muhteşem bir hafta sonu yaratıyor. Değer verdikleriniz için eşsiz hediye fikirleri bodo.com adresinde.

Aile için tatil hediyeleri

Günlük hayatta herkesin kendi işi veya görevi olduğundan aileyle kaliteli vakit geçirmeye pek fırsat kalmaz. Ailenizle dolu dolu keyifli bir hafta sonu kaçamağı yapmak isterseniz, bodo’nun size harika önerileri var! ‘’Aile için Hafta Sonu SPA Tatili’’: Katılımcı aile ultra konforlu odasına yerleştikten sonra SPA bölümünde yer alan sauna, termal havuz, fitness, bilardo, buhar banyosu gibi keyifleri tattıktan sonra otelin eğlence programlarıyla keyfini ikiye katlayabilir. ‘’Aile için Hafta Sonu SPA Tatili’’: diğer tatil deneyimlerinde saydığımız gibi sauna, termal havuzlar, hamam gibi seçenekler müşterilerin hizmetindedir. Bunun yanında SPA merkezinde yer alan reflexoloji, peeling, Geleneksel Türk ve Bali masajlarının keyfini de çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizin her birinin ne kadar özel ve değerli olduğunu bodo hediyeleriyle hissettirin