Kral Charles öldü mü? Dünya bu açıklamaya kilitlendi

İngiliz Kraliyet ailesinde yaşananlar tüm dünyada merak konusu oldu. Önceki Kate Middleton ile ilgili iddialar gündeme geldi ardından da Kral Charles öldü mü sorusu sorulmaya başlandı.

Kral Charles öldü mü? Dünya bu açıklamaya kilitlendi

İngiliz kraliyet ailesi ile ilgili çarpıcı iddialar gündemden düşmek bilmiyor. Özellikle kraliyet ailesinin önemli bir haber duyuracağı iddialarının yayılması sonrası birçok teoride gündeme geldi. İngiliz Medya kuruluşu BBC bir gün dün akşam saatlerinde kraliyet ailesinin önemli bir haberi her an duyurabileceğini yazdı.

Bu açıklamalarını hemen ardından akla ilk gelen Galler Prensesi Kate Middleton oldu. Yılbaşında bir ameliyat geçiren ve ardından hiçbir şekilde ortada görünmeyen prensesin öldüğü İddia ediliyordu. Ancak şimdi de Kral Charles öldü haberleri gündemde. Peki Kraliyet ailesinde neler oluyor?

GALLER PRENSESİ KATE MİDDLETON ÖLDÜ MÜ?

İngiliz kraliyet ailesi ile ilgili dünya basınını meşgul eden önemli iddialardan biri bir süre önce geçirdiği Bir rahatsızlık soru sonucu ameliyat olan Galler Prensesi Kate Middleton'ın öldüğü yönünde oldu. Sosyal medyada İngiltere'de bayrakların yarıya indiğine dair fotoğraflarda paylaşıldı. Kate Middleton 16 Ocak'ta bir operasyon geçirmiş ve ameliyatın ardından hiçbir şekilde görüntülenmemişti. Ancak Galler Prensesi ile ilgili gündeme gelen iddialar The Sun gazetesi tarafından yalanlandı. Kate Middleton’ın aylar sonra halkla iç içe olduğu iddia edildi ancak herhangi bir görüntü paylaşılmadı.

KRAL CHARLES ÖLDÜ MÜ?

Dünya basınında yer alan diğer bir iddia ise bir süre önce kansere yakalandığı açıklanan Kral Charles ile ilgili olduğu nokta sosyal medyada yer alan iddiaya göre Kral Charles öldü. Ancak Kraliyet Ailesi hala bu konuda bir açıklama yapmadı. Kraliyet ailesinden açıklama yapılmaması da iddiaları giderek güçlendiriyor.