Öldü diye morga kaldırılan kadın canlandı! Hastanedekilerin panik anları kamerada

Bir hastanede çekilen görüntüler ve olayın detayları duyanları da şaşkına çevirdi. Hastanedeki o anlar cep telefonu kamerasına yansırken olayın detayları merak konusu oldu. Öldü diye morga kaldırılan genç bir kadın 5 saat sonra hayata gözlerini açtı.

Öldü diye morga kaldırılan kadın canlandı! Hastanedekilerin panik anları kamerada

İlginç olay, Orta Amerika ülkesi Guatemala’da yaşandı. Hastaneye kaldırılan genç kadının doktorların 30 dakika süren müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Doktorların hastane monitörüne bağladığı genç kadının beyin aktivitesi ve solunumu da bulunamayınca ölüm saati açıklandı ve morga kaldırıldı. Öldü diye morga kaldırılan genç kadın 5 saat sonra hayata gözlerini açtı. Morga gözlerini açan genç kadının bu durumu hastane çalışanlarına büyük panik yaşattı. O anlardaki panik durumu bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÖLDÜ DİYE MORGA KALDIRILAN GENÇ KADIN CANLANDI

Duyanları da şaşırtan olay, Orta Amerika ülkesi Guatemala’da yaşandı. Bir hastanede kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşama döndürülemeyen ve ölüm saati açıklanan genç bir kadın morga kaldırıldı. Aradan geçen 5 saat sonra canlanan kadının bu durumu hastane çalışanlarını panikletti.

oldu-diye-morga-kaldirilan-kadin-canlandi-hastanedekilerin-panik-anlari-kamerada.jpg

DOKTORLAR 30 DAKİKA MÜDAHALE ETTİ AMA SONUÇ VERMEDİ

Ülkenin başkenti Guatemala’da yaşanan olay, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Hastaneye kaldırılan ve ismi açıklanmayan bir kadın, doktorların yaklaşık 30 dakika süren müdahalesine rağmen yaşamın yitirdi. Genç kadının, ‘Şiddetli yetersiz beslenme’ belirtileri gösterdiği ve daha önce çok sayıda nöbet geçirdiği ve beyin felci yaşadığı bilgisine yer veren doktorlar, monitörlere bağlanan kadının solunum ve beyin aktivitesi bulunmayınca ölüm saatini açıkladı ve genç kadın morga kaldırıldı.

oldu-diye-morga-kaldirilan-kadin-canlandi-hastanedekilerin-panik-anlari-kamerada-001.jpg

CESET TORBASI İÇİNDE HASTANEDE GEZDİRDİLER

Öldü diye morga kaldırılan genç kadının aradan geçen 5 saat sonra yaşama gözlerini açtığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine hastanedeki çalışanlar büyük panik yaşadı. Morg çalışanları ise kadının hayatta olduğunu gösterebilmek için ceset torbası içindeki kadını sedyeye alarak hastanede gezdirmeye başladı. Durumun, morgda patologların kadının vücudunda istemsiz hareketler olduğunu fark etmesi üzerine ortaya çıktığı aktarılırken genç kadın tekrar acil servise alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hastanede yaşanan panik anları ise bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.