Salı günü BEDAVA olacak! Duyanlar duymayanlara duyursun

Ramazan Bayramı tatili ve ara tatili geride bırakan öğrenciler ve kamu personeli 23 Nisan resmi tatili için geri sayıma başladı. 23 Nisan Salı günü resmi tatil uygulanacak. Gözler toplu ulaşıma çevrildi.

Salı günü BEDAVA olacak! Duyanlar duymayanlara duyursun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resmi tatilin uygulanacağı Salı günü toplu ulaşım araçları bedava mı, ücretli mi, ücretsiz mi merak ediliyor. Salı günü İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi araştırmaları devam ediyor. Konuyla ilgili detaylar belli olmaya başladı. Salı günü resmi tatilde toplu ulaşımı kullanmak isteyenler ulaşım ücretli mi, ücretsiz mi araştırmalarına devam ediyor. İşte detaylar…

İSTANBUL’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlanacağı 23 Nisan 2024 Salı günü okullar ve kamu kurumlarında resmi tatil uygulanacak. Resmi tatil olan 23 Nisan Salı günü toplu taşıma araçları ücretsiz mi, toplu ulaşım bedava mı, değil mi araştırmaları da sürüyor. Salı günü İstanbul’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla toplu ulaşım ücretsiz olacak. İETT’den yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kişiselleştirilmiş İstanbulkart ile ücretsiz seyahat edilebileceği belirtildi. Otobüs seferlerinin Cumartesi tarifesi ile metrobüs seferlerinin de hafta içi tarifesi ile çalışacağı bilgisine yer verildi.

NOT: Adalar Hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 121CS Sultanahmet- Çamlıca Tepesi hatları, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarında ücretsiz uygulaması geçerli değildir.

sali-gunu-bedava-olacak-duyanlar-duymayanlara-duyursun.jpg

ANKARA VE İZMİR’DE DE ULAŞIM ÜCRETSİZ

Başkent Ankara’da da 23 Nisan günü ulaşım ücretsiz olacak. Ankara’da 23 Nisan 2024 Salı günü sabah saat 06.00’dan gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğü’ne ait olan otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilmekte olan toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. İzmir’de de 23 Nisan 2024 Salı günü toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek.