Emekliye Müjdeli Duyuru Bakan Işıkhan’dan Geldi! 26-27-28 Mart’ta İLAVE ÖDEME Başlıyor

Emekliye Bakan Vedat Işıkhan’dan müjdeli duyuru geldi. İlave ödeme tarihleri belli oldu. 26-27-28 Mart’ta hesaplara para akacak.

Emekliye Müjdeli Duyuru Bakan Işıkhan’dan Geldi! 26-27-28 Mart’ta İLAVE ÖDEME Başlıyor

Emekliye son dakika müjdesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Az önce sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bakan Işıkhan, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek ödeme tarihlerini açıkladı. Hem emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri hem de kamu bankalarının ilave ödeme tarihleri netleşti. 26-27-28 Mart’ta İLAVE ÖDEME var, Nisan ayının ilk haftasında ise emekliye bayram ikramiyesi yatacak. İşte emeklilerin heyecanla beklediği ödemelere ilişkin son dakika açıklamasının detayları haberimizde….

EMEKLİ TAHSİS NUMARASINA GÖRE ÖDEME TARİHLERİ

Emekli maaşı alan 17 milyon vatandaş için çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan son dakika açıklaması yaptı. Ramazan bayramı öncesi emeklilerin IBAN numarasına yatacak bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ödeme tarihlerini tek tek paylaştı. SSK Bağ-kur emekli sandığı emekleri farklı günlerde ikramiye alacak.

Ssklı emekliler için emekli tahsis numarasına göre ödeme tarihleri tahsis numarası sonu 17 ve 18 olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22 olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26 olanlara 4 Nisan tarihinde yapılacak.

Bağ-kur kapsamında maaş alan emeklilerin tamamı emekli tahsis numarası fark etmeden 5 Nisan tarihinde emekli ikramiyesi ödemesini alacak.

Emekli sandığı emeklileri neyse ödemeleri maaş ödeme günlerine göre yapılacak. Ayın 1 ve 2’sinde maaş ödemesi alanlar 2 Nisan’da 3,4 ve 5’inde alanlar 3 ile 5 Nisan arasında emekli ikramiye ödemelerini alacak.

ikramiye.jpg

BANKALARININ YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Her yandan kamu bankaları tarafından emekliye sağlanacak olan yüksek promosyon ödemeleri için tarihler netleşti. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ın yeni emekli promosyonları 8000 TL ile 10.000 12.000 TL arasına yükseltilmişti. Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Vedat Işık konuyla ilgili yaptığı açıklamada kamu bankalarının ödeme tarihlerinin 28 Mart’ta başlayacağını duyurdu.

Emekliler bu tarihler aralığında başvurularını yaparak kamu bankalarından ek ödeme almaya hak kazanacak. Özel bankaların da yeni promosyon miktarlarını en kısa süre içinde duyurulacak tahmin ediliyor.